2777
2789
عنوان

بدون کمک گرفتن ازکسی میشه از پس عمل بینی درومد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 510 بازدید | 41 پست
جاریم دوتا دختر داره ۷و ۸ساله تابستون عمل کرد مادرش اومد و تقریبا یک هفته اینا موند پیشش خودش که ...

من مادرم،مادرِمن نیست پرستارمادرخودشه،هیچکسوندارم نه خاهرنه فامیل هیچی چشم امیدم به خاهرشوهرام بوداونام بچه مدرسه ای دارن،قبل تاپیک کلی گریه کردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط روز اول که بی هوشی زدی یکم بی حال هستی اگه خواستی عمل کنی واسه یک هفته غذا بپز خوراکی های مقوی و ...

اره ممنون،ابنم خوبه که خودم غذاهامو اماده کنم هم ب ای بچه هم خودم نهایت دوسه روزه دیگه

من مادرم،مادرِمن نیست پرستارمادرخودشه،هیچکسوندارم نه خاهرنه فامیل هیچی چشم امیدم به خاهرشوهرام بوداو ...

خب با این حساب عملتو بنداز یکشنبه مثلا 

ک دوشنبه و س شنبه شوهرت باشه 

چهارشنبه عصر تا جمعه ک بچه ها مدرسه ندارن خواهراش بیان ،بعد از اونم خودت کارای سنگین نکن ،کارای کوچیک کردنی هم بعدش دراز بکش

متاهل و متعهد ،عاشق همسر و بچه هامم                                 همسرم همسفرم ، دخترم همنفسم ، پسرم تاج سرم      
من که خودم خیلی ناتوان نبودم  اما خب شاید حوصله تون نکشه تا یک هفته آشپزی و ...  به نظرم ...

اره فکرخوبیه،اگه واقعابجز غذاوحالاریزه کاری های معمولی خونه چیزی نباشه تاسه روزو ازشوهرم کمک میگیرم مرخصی بگیره

اره ممنون،ابنم خوبه که خودم غذاهامو اماده کنم هم ب ای بچه هم خودم نهایت دوسه روزه دیگه

واقیعت  تا وقتی گچ و دربیاری خیلی کلافگی داره نباید اصلا چیزی بلند کنی سرتو پایین بگیری ولی حال بدیش واسه همون دو سه روز اول بعدش یکم راحت تره اگه بدون تامپون باشه شست و شو بدی خیلی راحت تری ولی اگه تامپون بزاره سخت تره

درد من حصار برکه نیست                                                              درد من زیستن با ماهیانی است             که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده 💔🕊                freedom#  
بستگی ب خودت داره من بعده سزارین هم تنها بودم عمل دماغ ک خیلی راحت تره حداقل رو پای خودت میتونی وایس ...

منم بعدسزارین پاشدم،یعنی یک روزهم استراحت نداشتم همین قضیه هم توی دلم مونده