2777
2789

تو سن کم درسمو ول کردم و و ازدواج کردم خیلی بی هدف شدم الان یه دختر کلاس اولی دارم و درسمو دیگه نشد ادامه بدم از جانب اطرافیان و خودم خیلی سر زنش میشم با این که درسم خوب بود اما اعصابم ضعیف شد استرسی شدم و فراری شدم از کنکور همه انتظار داشتن من پزشکی چیزی بشم هنوزم میگن کنکور بده پزشکی در بیا در حالی که احساس می کنم برای من خیلی سخته و ناممکن شده نه می تونم م بیام از اول کنکور تجربی بدم یه رشته خوب در بیام نه می تونم دانشگاه رشته های الکی برم حس می کنم فقط وقت تلف کنی و بدون آینده ی از طرفی چقدر دلم می خواست درسمو می ادامه می دادم به جایی می رسیدم الان بچه دارم نه شغلی نه چیزی و خیلیا سر زنشم می کنن تو روخدا شما بگین من چیکار می تونم برا خودم بکنم خیلی افسرده شدم و احساس بی ارزشی می کنم می خوام وارد کارهای هنر بشم رشته های آرایشگری کدوم لاین بهتره رنگ مو یا ناخن یا پوست وپاکسازی لیزر یا کاشت مو 

گلای من هر جور می تونین راهنماییم کنین فکر کنین خواهر خودتونه پیشنهاد دیگه هم بدید روش فکر می کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مردم ب زیبایی شون زیاد میرسن واس همین درامد ی سالن دار با ی دکتر عمومی تو یه رده ست . 

شما میتونی اصلاح صورت و ابرو یاد بگیری . درکنارش میکاپ یا شینیون اموزش ببینی و مدرک بگیری . کم کم رشد کنی .. من ی دختری رو میشناسم از ۱۳ سالگی شروع کرد ب یادگیری کارای زیبایی الان ۲۰ سالشه ی سالن بزرگ داره با چن نفر ک زیر دستش کار میکنن

اولین غصه من اخرین نگاه تو بود بابایی😭🖤

عزیزم اگه از لحاظ مالی مشکلی نداری ببین واقعا به چی علاقه داری، تست بده، برو دنبال همون 

انقدرم حسرت نخور گاهی یه نفر درس رو ول میکنه ازدواج میکنه چند سال بعد پشیمون میشه 

بعضیام ازدواج نمیکنن درس رو ادامه میدن و شاغل شدن و..

بعد پشیمون میشن میگن کاش چند سال پیش با فلانی ازدواج کرده بودم

تو همه موقعیت ها پشیمونی هست رضایت هم هست

غصه نخور با این دید نگاه کن که بعضیا اول درس بعد کار رو اوکی میکنن بعد ازدواج و بچه 

بعضیام اینارو جا به جا میکنن اول ازدواج و بچه بعد درس و کار 

بعضیا از طریق درس به شغل و درآمد میرسن 

بعضیا بعد دیپلم درس رو ادامه نمیدن وارد یه شغلی میشن به درآمد میرسن بعد ادامه تحصیل رو شروع میکنن 

از حال خوبی برخوردارم که به‌ شدت بوی رد دادن میده🖤  خدا تصمیم گرفت منو بکشه برا همین زنده نگه ام داشت! امیدوارم بفهمی چی میگم ولی نفهمی.🙄🕯🫀   https://harfeto.timefriend.net/16412274116285  ‌‌‌‌‌‌‌              نه قضاوت کن، نه قضاوت قضاوت!        حالا زیادم خل نیستم😂 منظورم از این جمله اینه که نه کسی رو قضاوت کن نه خیلی حرف دیگران برات مهم باشه، اونقدر که همش از قضاوت شدن بترسی و مدام بگی قضاوتم نکنید، یا هر چرت و پرتی رو بشنوی و بگی نه من قضاوت نمیکنم، هر چیزی حدی داره🥲                  من میدونم گاهی نباید وقتی دارم به دردودل های کسی گوش میکنم بهش بگم: ۱: من یا خیلیای دیگه از تو بدبخت تریم اینکه چیزی نیست.! چون پیش اومده این حرف رو شنیدم و ناراحت شدم و به این درک رسیدم که شاید یه چیزی برا کسی درد باشه ولی برای کسی دیگه هیچ! و توان و تحمل ادما با هم فرق داره. فکر نمیکردم فقط به مورد ۱ ختم شه ولی متاسفانه چیز دیگه الان تو ذهنم نیست😐💔خلاصه که سعی میکنم حرفتو گوش بدم بدون اینکه ناراحت ترت کنم.   و اینکه اگه تنبلی و بدون برنامه و از خودت شاکی، شاید بتونم کمکت کنم💕   من میدونم اون دنیا خدا هممون رو یه جا نگه میداره میگه خبببب این قسمت مخصوص قضاوت ها توهین ها و تهمت ها و دل شکستن هاییه که تو نی نی سایت داشتین😁😝😂من شوخی گفتم ولی تو عاقل باش و جدی بگیر☺  لطفا با شعار امر به معروف و نهی از منکر، افسار پاره نکنید. خودتونم میدونید شماهاا یه مشت مذهبی نمای عقده اید و مذهبی های واقعی مثل آدم نصیحت میکنن نه مثل شما. آیا میدانید با هر تاپیکی که برا حجاب میزنید هزاران نفر رو به سمت حجاب هدایت میکنید و محجبه میشن؟😅 آخه چقدر شما پاکدامن و مطهر و نجیبید چقدررررر🤣🤣🤣اصلا هم عقده ای نیستید و دعوا دوست ندارید☺😂

اگر استعداد نقاشی و هنری  داری لاین نوخن،  رنگ مو و پاکسازی هم خوبه، ببين هر کدام از اينا اگر کارت خوب باشه مشتری داره، فقط ببين تو کدومش استعداد   علاقه داری، تا الان تو خونه موی کسی را رنگ کردی؟؟

اگر استعداد نقاشی و هنری  داری لاین نوخن،  رنگ مو و پاکسازی هم خوبه، ببين هر کدام از اينا ...

ناخون هم بدم نمیاد اما انگار خییییلی اشباع شده انگار همه ایران ناخون کارن می ترسم بعدش خوب نباشه ولی خودم خوشم میاد 

آره خیلی رنگ کردم همش هم خیلی خوب بوده خوشمم می شوند خسته نمی شدم

پس برو کار رنگ مو ، من خودم کوتاهی مو حرفه ايي را هم دوست دارم، دو تاش را با هم بلد باشی خوبه، از همه سن و گروهی هم مشتری داره