2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هدفتو بزار جلوت 

چحوری؟ 

بعد من یازدهمم و دهم رو شل و ول که چه عرض کنم اصلا نخوندم و الان که یازدهمم کم و بیش میخونم اصلا انگیزه ندارم و چون رشته تجربیم بعید بدونم چیزی بتونم بیارم اگه از الان بخونم میشه واقعا ؟ 

به مطالب هر درس و مفهومی که از مان میخواهد به عنوان قسمتی از زندگی و عشق نگاه کنیم 

درس را فقط به خاطر درس نگاه نکنیم به عنوان اینکه قرار هست با فهم اون مطلب درسی به شعوری بهتری برسیم بپنداریم 

اون موقع نه حفظ کردن طوطی وار مرارت می آورد نه خواندن درس ملالت و خستگی 

چحوری؟  بعد من یازدهمم و دهم رو شل و ول که چه عرض کنم اصلا نخوندم و الان که یازدهمم کم و بیش م ...

بستگی داره به اینکه صدتو بذاری هیچکاری نشد نداره نمیخوام نا امیدت کنم ولی کنکور تجربی واقعا سخته و پر از رقیب که همه پزشکی میخوان 

چحوری؟  بعد من یازدهمم و دهم رو شل و ول که چه عرض کنم اصلا نخوندم و الان که یازدهمم کم و بیش م ...

آره میشه من بعد هفت سال دور شدن از مدرسه پارسال امتحان نهایی دوازدهم را خودخوان کردم و امتحان دادم

دخترم دنیام❤️
بستگی داره به اینکه صدتو بذاری هیچکاری نشد نداره نمیخوام نا امیدت کنم ولی کنکور تجربی واقعا سخته و پ ...

بچه ها اگه کسی میدونه با اجازه استارتر جواب سوال منم بذین زبان خارجه ام 14,نهایی هست میتونم بدون کنکور برای رشته زبان خارجه ثبت نام کنم؟

دخترم دنیام❤️
بستگی داره به اینکه صدتو بذاری هیچکاری نشد نداره نمیخوام نا امیدت کنم ولی کنکور تجربی واقعا سخته و پ ...

میدونم واقعا خیلی سخته این رشته اولشم با علاقه به زیست و شیمی اومدم اما اینقدر اتفاقای بد و مزخرف افتاد سال دهم واسم مدرسه ام جدید بود و کلی بچه اونجا بودن که از تابستون شروع کرده بودن واقعا اعتماد بنفسی واسم نمونده بود و خب من خودم همیشه شاگرد اول بودم اما دهم وضعیتم فاجعه بود تابستون امسال خیلی خوب درس خوندم اما دوباره تا مهر شروع شد و من هم کلاسی هامو دیدم دوباره شد همون اش و همون کاسه :/ اصلا نمیدونم چه خاکی بر سرم بریزم 

میدونم واقعا خیلی سخته این رشته اولشم با علاقه به زیست و شیمی اومدم اما اینقدر اتفاقای بد و مزخرف اف ...

خودت را با کسی مقایسه نکن

رو هدفت تمرکز کن 

علاقه خیلی خیلی مهمه

دخترم دنیام❤️
خودت را با کسی مقایسه نکن رو هدفت تمرکز کن  علاقه خیلی خیلی مهمه

علاقه خیلی دارم به زیست اما افرین همه اش خودمو مقایسه میکنم با خودم  میگم تو علاقه داری و  واقعا تست های زیستو خیلی بد میزنی اصلا یهو اعتماد بنفسم میاد پایین و همه اش زندگی خودمو حتی قیافه مو مقایسه میکنم:/ الان که فکر شو میکنم حتی میخواستم بمیرم اوایل مهر ماه احساس میکنم خیلی بهتر از منن و اعتماد بنفسشون بالاست من هر کاری میکنم تهش اعتماد بنفسم متوسط هم نمیشه خیلی آدم استرسی هستم چیکار کنم؟:(