2777
2789
عنوان

نگا بچم میکنم خیلی غصه میخورم 😞😞

1238 بازدید | 103 پست

سینمو نگرفت 

شیر خشک میخوره 

مامانم تو سیسمونی برام شیشه شیر اونت نخرید گفت براچیته همشون مث همن اینا الکی گرونن و..

تو بیمارستان سینه نگرفت و اومدیم خونه تا چند روز با قطره چکان شیر بهش دادیم تا یه شب خون تو پوشکش دیدیم 

بعدم قندش افتاد اخه با قطره چکان خوب‌ شیر نمیخورد

دیگه ماهم شیشه گذاشتیم دهنش و بعد از اون نگرفت که‌ نگرفت الان یک ماهشه شیر منم داره خشک میشه چیزی ازش نمونده 

میگم اگه شیشه شیر اونت میگرفتم شاید اینجور نمیشد منه خر الان دیدم سر شیشه شون شبیه سازی شده با سینه مادره و بچه ها بهش عادت نمیکنن و سینه مادرشونم میگیرن 

کاش خودم میخریدم 

ای خدا آرزوم بود به بچم‌ شیر بدم نشد😞😞 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من‌اونت دادم بهش بهترین مدلش از دبی خریدم

دو بار بهش دادم دیگه سینه نمیگرفت

حالا تو شیسه هم شیر دوشیده خودم بودا

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵

قبلا هم تاپیک زدم که کیا بچشون فقط شیر خشک خورده حالا مشکلی ندارن؟ حتی مسخرم کردن گفتن مشکل نداره یعنی چی و این حرفا 

خیلیاهم دلداریم دادن‌ که اشکالی نداره خیلیا با شیرخشک بزرگ شدن خیلی خوب دارن زندگیشونو میکنن 

ولی من بازم غصه داره دلم

خیلی غصه میخورم 

من عرضه نداشتم شیرمو به بچم بدم

می‌فهممت

خیلی سخته احساس کنی داری کم کاری میکنی

دختر کاپشن صورتی با گوشواره های قلبی 🖤                                           #کرمان_تسلیت 🖤                                                  #شیراز_تسلیت🖤                                                ⁦🇵🇸⁩جنگیدن علیه ستمکارانِ سراسر جهان، تنها حقی است که برای انسانِ عصر ما باقی مانده است؛ چرا که درست در آن لحظه که ستمکاران برمی‌خیزند تا این حق را هم از انسان بگیرند، درست در همان لحظه، این جنگ، به اوجِ عظمت و حقانیتِ خود میرسد.⁦🇵🇸⁩                                                        #آتش_بدون_دود.                                            #نادر_ابراهیمی.                                                                                                                   
قبلا هم تاپیک زدم که کیا بچشون فقط شیر خشک خورده حالا مشکلی ندارن؟ حتی مسخرم کردن گفتن مشکل نداره یع ...

ببین خون تو‌پوشک برا حساسیت ب پروتئین گاوی هستش اگه اینجوره باید شیرخشک مخصوص بخوره