2777
2789

چه سالی کنکور دادین؟ خیلی سخت بود؟ روزانه چند ساعت درس میخوندین؟

من ۶ ساله ک دیگه درس نمیخونم و الانم ی پسر دوساله دارم دوسدارم بخونم فرهنگیان قبول شم. ینی میتونم؟

تاپیک قبل بیشتر توضیح دادم ممنون میشم راهنماییم کنین

زیر ۲۴ سال هستین عزیزم؟

البته برای امسال ک نه تموم شد مهلت

برای سال آینده 

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره متولد ۸۰ هستم

با برنامه ریزی میتونید موفق بشید عزیزم

هر چند شرایط سخت تر شده

۵۰ درصد معدله ، سال بعد میشه ۶۰

۱۵ درصد کنکور موثره ، یعنی درسای اختصاصی رشته

یک کتاب جدید معرفی شده ۱۵ درصد اون موثره

مصاحبه هم ۲۵ درصد ماجراست.

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

با برنامه ریزی میتونید موفق بشید عزیزم هر چند شرایط سخت تر شده ۵۰ درصد معدله ، سال بعد میشه ۶۰ ۱۵ ...

مصاحبه دیگه چیه😐 ببخشید اگه میتونی میشه یکم بیشتر توضیح بدی؟

امسال فرصت تموم شده ولی فکر میکنم عید دوباره ثبت نام کنن برای کنکور. میگن تمدید میشه

مصاحبه دیگه چیه😐 ببخشید اگه میتونی میشه یکم بیشتر توضیح بدی؟ امسال فرصت تموم شده ولی فکر میکنم عید ...

تمدید ممکنه بشه

اما هم قیمت ۳ برابره

هم اگ شروع نکرده باشید شانستون کمه

چون خرداد ماه سوابق رو آموزش و پرورش تحویل میده ب سنجش ، درنتیجه از روی نتیجه کنکور دعوت میکنن ب مصاحبه .

مصاحبه هم فرایندی هست ک بعد از کسب نمره علمی مناسب دعوت میشید بهش و سوالات علمی و عقیدتی میپرسن ، معاینه پزشکی انجام میشه ، معاینه ورزشی..