2777
2789
عنوان

نی نی دنیا بیاد چی میشه

749 بازدید | 12 پست

من تازه اوایل حاملگیمه نی نی دنیا بیاد چی میشه؟ 

تفریح کنسل میشه؟ 

خواب کنسل؟ 

خوراک کنسل؟ 

بعد برا جنین های قبلیم لباس خریدم سقط شدن اشکال نداره اونارو واسه این نی نیم استفاده کنم

راستی سبد نوزاد یا نینای نای بدرد میخوره یا نخرم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ترس داره؟ 

ترس نداره

باید از اطرافیان کمک بگیری

و به خودت بگی میگذره

فک نکن تا اخر همون شکلیه

بزرگتر میشه هم خوابش خوب میشه هم خوراکش هم خودت قوی تر میشی

هر چه از دوست رسد نیکوست...

انشاالله که نینی بسلامتی به دنیا میاد 🥰منم لباسای بچهام که سقط شدن رو دلم‌ نیومد بدم به کسی گفتم بالاخره خدا منو ناامید نمیکنه من توی ۹ هفته م منم دعا کنید باید سرکلاژ بشم و استراحت مطلق🥲

😔😔😔
نترسون تجربه داری؟

بحث ترسوندن نیس

من بیام بگم نه هما چی گل و بلبله شما میری توش واقعیت چیز دیگه ای هست بعد فک‌میکنی یه جای کار می لنگه از الان بدونه طبیعیه و گذراست که بهتر کنار میاد

سر بچه اولم سه ماه اول انگار طوفان اومده وسط زندگیم

بعد خودمو پیدا کردم

هر چه از دوست رسد نیکوست...
ترس داره؟ 

نه والا بچه عشق ه از هیچی نترس،،فقط بی خوابی هاش ی خورده زیاده،،تو یکی دوماه آخر شروع کن خیلی از وسیله ها برا خودت پوست کندن مثل بادام  گردو ،،چون حریره بادام برا شیر دهی عالیه ولی پوست بادام باید بگیری سفید کنی،،خرید برا دو سه ماه بکن جلو جلو

دلم تنگه خدایا!خودت آرامش م بده خودت نی نی بهم بده،،ممنون خدا جونم