2777
2789
عنوان

زخم دهانه واژن بعد از رابطه

5796 بازدید | 44 پست

سلام خانما شبتون بخیر.ببخشید از شما میپرسم چون خودم تجربشو‌نداشتم به کمکتون‌نیاز دارم

.خواهرم عقد کرده بعد امروز گفت یه رابطه با ک ا ن د و م داشتن اما‌ همون‌اول مسیر ظاهرا زخم‌ایجاد شده و خونریزی کرده!ببخشید‌ینی‌اصلا داخل نرفته همون‌اول راه زخم‌شده

دلیلش چی میتونه باشه؟

خیلی درد داشت که مجبور شد به من بگه.

الان بریم دکتر نشون‌بده بهتره؟

خودش نگرانه و نگران اینه بعدا نتونن رابطه برقرار کنن.واسه همین خودم پیشنهاد دادم‌بریم دکتر .که با‌دکتر هم در این‌زمینه‌مشورت کنه.

اما همسرش میگه‌خودت تو‌خونه با‌وازلین‌چرب‌کن‌خوب میشه😑

ظاهرا میترسه کسی متوجه بشه از همین بابت خجالت میکشه.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من احساس میکنم کار تمام شده  یه کاچی بپز علی الحساب  به خواهرتم بگو استراحت کنه

جدی دارید میگید؟

نه والا خودش میگه اصلا داخل نرفت.من حس میکنم خیلی تنگه واسه همین داره اذیت میشه.

ب نظرم‌باید بره دگتر‌کمکش کنه

حالا این بره دکتر بقیه از کجا میخوان بفهمن اینا رفتن دکتر و علتش این بوده...

شوهرش مثل مادربزرگ من رو همه زخما میگ وازلین بزن حتما

بهش بگو بره دکتر  

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه