2777
2789
عنوان

ولی من دیگ خسته شدم😄

178 بازدید | 18 پست

از نفس کشیدنی که زجرم میده

و از این تنهایی ای 

و از این غمی که بی دلیل سراغم میاد

شاید من لیاقت زیستن ندارم خدایا😀

شاید دیگ باید برم👩🏼‍🦯😄

شاید من دیگ حالم خوب نمیشه😅

شاید ایندفعه مث دفعه قبل خودکشی کردم با این تفاوت ک دیگ زنده نمونم😅

من حالم خوب نیست😅

خیلی وقته بی دلیل حالم بده و افسرده م😅

من دیگ نمیکشم 

من دیگ نمیتونم🤝🏻

⌝‌‏‌من پریشان تر از آنم که تو می‌پنداری ͝🥀❤️‍🩹️

منم حالم خوب نیست

همین چن دقیقه پیش زیر پتو گریه کردم

قلبم شکسته🚶🏻‍♀️

میشه برای سلامتی و خوشبختی خانواده ام یه صلوات بفرستی✨اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم
منم حالم خوب نیست همین چن دقیقه پیش زیر پتو گریه کردم قلبم شکسته🚶🏻‍♀️

😄🫂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم حالم خوب نیست همین چن دقیقه پیش زیر پتو گریه کردم قلبم شکسته🚶🏻‍♀️

خیلی گریه کردم دقیقا منم ولی زیرپتونه نشسته گریه کردم. الانم سبک شدم یه کم تاگریه بعدی اوکی ام همشم تقصیرخودمه دوس دارم بخابم تاابد

خیلی گریه کردم دقیقا منم ولی زیرپتونه نشسته گریه کردم. الانم سبک شدم یه کم تاگریه بعدی اوکی ام همشم ...

میفهممت ، درکت میکنم

ولی با این تفاوت که من ، دوس ندارم تموم کنم زندگیمو

زندگی کردن رو دوس دارم🚶🏻‍♀️حتی اگه مث الان در حال گریه و بی حوصگی و دلشکسته باشم

بلاخره روزای خوب هم پیش میاد🫂

میشه برای سلامتی و خوشبختی خانواده ام یه صلوات بفرستی✨اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم

[QUOTE=321833849]میفهممت ، درکت میکنم ولی با این تفاوت که من ، دوس ندارم تموم کنم زندگیمو زندگی کردن رو دوس دارم🚶 ...[/QUOT

عزیزم چقد خوبه این حست واقعا  کاش بی دغدغه ترین ادم کره زمین بودم و شاد  خیلی وقتا به اونایی ک شادن غبطه میخورم  دوس داارم خدابغلم کنه بازم دوباره

[QUOTE=321833849]میفهممت ، درکت میکنم ولی با این تفاوت که من ، دوس ندارم تموم کنم زندگیمو زندگی کردن ...

بهترینا رو برات آرزو میکنم قشنگم

امیدوارم هر چه زودتر روزات پر از نور و شادی بشه ❤️✨

از وقتی عصری واریزی حقوق دانشجوییتو دیدم حالم بد شد من ۲۴ سالمه دو ترم مهندسی عمران خوندم و دیگه قید درسو زدم و ازدواج کردم همسرم انتخاب خودم بود خیلی دوسش دارم خیلی ولی خب شرایطمون خوب نیست پیش مادرشوهرم زندگی میکنم و یه اتاق شخصی سهمم از کل زندگیه خیلی سخته زندگی با مادرشوهر و برادرشوهر مجرد ...

خلاصه وقتی تاپیک واریزی حقوقتو دیدم یه لحظه ازینکه درسمو ادامه ندادم خیلی حالم بد شد و پشیمون شدم ...

آلان ک میبینم گذاشتی از زندگی خسته ای خیلی متعجب شدم

نمیدونم مشکلت چیه اما چیزای مثبت و خوبی ک داری و ممکنه آرزوی خیلیا باشه رو ببین ب اونا توجه کن و عاشق زندگیت باش  منم الان خیلی دلم پره از این نوع زندگیم ولی باید منتظر روزهای خوب شد و جا نزد

از وقتی عصری واریزی حقوق دانشجوییتو دیدم حالم بد شد من ۲۴ سالمه دو ترم مهندسی عمران خوندم و دیگه قید ...

من اون واریزی رو صرفا جهت اینکه خوشحالیمو باهاتون ب اشتراک بذارم؛ گذاشتم

اگر حتی ۱ درصد احتمال میدادم کسی ناراحت بشه ؛ نمیذاشتمش

من دوس دارم شوهر کنم برم

دوس ندارم درش بخونم چون اذیت میشم خیلی

از ی طرف درسمو هم دوس دارم و نمیتونم ولش کنم

موندم بین برزخ👩🏼‍🦯

کاش دیگ درسم تموم شه

من اون واریزی رو صرفا جهت اینکه خوشحالیمو باهاتون ب اشتراک بذارم؛ گذاشتم اگر حتی ۱ درصد احتمال میدا ...

ن عزیزم خیلی کار خوبی کردی و منم خوشحالم برات ازینکه مستقل شدی و حس خوبیه خب اولین حقوق

من ناراحتیم بخاطر. بی عرضگی و تصمیمات اشتباه خودم بود و افسوسی ک چیزیو از زندگیم حل نمی‌کنه....

اصلا عجله ای برای ازدواج کردن نکن بوقتش اتفاق میوفته الان بهترین فرصت برات فقط همین درس خوندنه ب درس خوندن با قدرت ادامه بده ک بهترین روزا برات تو راهه

ن عزیزم خیلی کار خوبی کردی و منم خوشحالم برات ازینکه مستقل شدی و حس خوبیه خب اولین حقوق من ناراحتیم ...

خودتو سرزنش نکن؛ چون خدا در عوض همسری بت داده ک دوسش داری و دوست داره و این ارامشه محضه

مهم نیس کجایین و خونتون چن متره

مهم اینه از کنار هم بودن خوشحالین

ممنون از انگیزه دادنت⚘️😚

خودتو سرزنش نکن؛ چون خدا در عوض همسری بت داده ک دوسش داری و دوست داره و این ارامشه محضه مهم نیس کجا ...

من دوسش دارم اما حس اون ب من اونقدرام نیست ...

متراژ خونه برام مهم نیست ازینکه راحت نیستم عذاب میکشم بخدا شده شب گشنمه بشه ولی نمیتونم از اتاق درام برم آشپزخونه چیزی بردارم بخورم یا اینکه همیشه باید حجاب داشته باشم و همسرم یه آدم خیلی متعصبه و خب خیلی سخت میشه آدم ۲۴ ساعت تو خونه خودش اونطوری بگرده حتی نتونی کنترل تلوزیون بگیری دستت جلو تلوزیون دراز بکشی عشق کنی بزنی هز کانالی ک دوس داری نمیدونم چطوری بگم ولی خیلی در عذابم خیلی 

من دوسش دارم اما حس اون ب من اونقدرام نیست ... متراژ خونه برام مهم نیست ازینکه راحت نیستم عذاب میکش ...

متوجع ام

انشالله خانه دار شی⚘️🫂