2789
عنوان

دیت اول تو ماشین

1308 بازدید | 13 پست

تاپیک قبلیم مشکل داشت 😑

بچها برای دیت اول با پاتنرم تو ماشین به نظرتون خطرناکه؟

۷.۸ ماهیه باهاش تو رابطم و بهسم اعتماد دارم مادرش و خواهرش اطلاع دارناینکه تو رابطه ایم و مادرش با مادر منم صحبت کرد شهرمون جایه کوچیکیه همه همو میشناسن واسه همین نمیشه جایی بریم بعد از این همه مدت بهش تازه اوکی دادم همو ببینیم یعنی اگه من بهش نمیگفتم میگفت مشکلی نداره چیکار میتونم بکنم صبر میکنم تا وقتی که بیایم خواستگاری یا قبلش اوکی بدی و بیای ولی خودم واقعا نیاز دارم برم پیشش ببینمش به نظر من بغل مشکلی نداره چون خودم خیلی ادم احساساتی ای هستم اولین کارم بغله نظر شما چیه؟

دیت چیه

به کاکتوس که زیاد آب بدی، خراب می‌شه؛ حکایت محبت کردن به یه‌سری از آدمای زندگیمونه :)                                این که عوض شدی ترس منه شدی بازی دست همه ..میزاری میری بی من .توکه میدونی سخته غمت .از تو دیگه چی سهم منه؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اگه خانواده اطلاع دارن که برین کافه دیت اول بغل🥴

میگم دیگه شهرمون کوچیکه نمیشه اصلا برای من بد میشه خودش که مشکلی نداره مردم ببینن یا بفهمن ولی به مادرم نمیخام بگم قراره برم پیش پارتنرم😂

بنظرم تو دیت های اول تماس فیزیکی نداشته باشین بهتره اگه که پسندیدن که دیت های بعدی هم هست 

ما همه جوره همو میشناسیم و همو دوست داریم خب به نظر من مشکلی نداره بغل ولی بازم نمیدونم تاپیک یکیو خوندم استرس گرفتم گفته بود خطرناکه این چیزا

چه خطری داشته باشه؟ یعنی کسی نبینه شما رو تو ماشین؟ یا بهت آسیب نزنه؟ 

ولی در کل برای دیت اول سعی کن هیچ تماسی نداشته باشید بنظرم واسه همه چی زوده . 

بعدم این فکرا رو الان تو خلوت خودت می کنی بری پیشش بعید میدونم روت بشه بغلش کنی😄

ما همه جوره همو میشناسیم و همو دوست داریم خب به نظر من مشکلی نداره بغل ولی بازم نمیدونم تاپیک یکیو خ ...

هر جور خودت صلاح میدونی عمل کن اینجا هرکی نظر شخصی خودشو میگه و در آخر خودت تصمیم میگیری که چی بشه

"هرچیزی لایق توجه مَن نیست"...💞

بنظرم وقتی خانوادش میدونن برو ولی بازم ریسکه من میترسیدم نمیرفتم🥴

یه دختر اردیبهشتی خوش ذوق هستم🎀🩷 بجای آدمها،ستاره💫🦋 آرزوهاتو دنبال کن🥹اگه امضامو دیدی برای قبولی ژنتیک پزشکیم دعاکن باشه؟تیر کنکورمه🥹

بنظرم وقتی خانوادش میدونن برو ولی بازم ریسکه من میترسیدم نمیرفتم🥴

خب من واقعا بهش اعتماد دارم و همه جوره میشنامس با اینکه این همه مدت بهش اوکی ندادم برم پیشش هرکس دیگ ای بود تو این لاشی بازیا صدرصد با یکی دیگه در ارتباط بود ولی خب پارتنرم اصلا اینجوری نیست خیلی بهش اعتماد دارم ولی خب دیدم بعضیا میگفتن خطرناکه گفتم بپرسم

سلام. کار گناه و فساد عاقبت خوبی نداره. رابطه حرام و شهوت پرانی گناهه. در گناه خیری نیست.

سلام. هم "حق الله" هم "حق الناس" باید هر دو با هم رعایت بشن. انقدر نگو انسانیت کافیه و دیگرون رو هم به بی نمازی و بی حجابی و بی عملی و غفلت و گمراهی نکشون با این حرفا. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم.