2777
2789
عنوان

م

244 بازدید | 28 پست

مادرشوهرم خیلی بدجنسه.همیشه تو همه مناسبتها دوس داره بریم اونجا و همیشم ۹۰ درصد اونجاییم‌.حالا امسال دلم خواس رفتم یلدا خونه بابام.انقد آه و نفرین منو بچهام میکنه ک آخرش یکیمونو بگیره و از دماغ مون دربیاد . دیگه خسته شدم از رفتارش

لایک نکن لدفن.🛑درخاست دوستی ممنوع .تشکر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای دختر جون 

مادرشوهر من خودشو میزنه کوچه علی چپ کلا هیچ مناسبتی نمیگه بریم اونجا

اینارو قاطی کنیم

دوتا مادرشوهر نرمال ازشون در بیاریم

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵
تقصیر خودتونه ک از اول تعادل حفظ نکردی اونم فک میکنه تا عمر داری مناسبتا باید بری اونجا

تقصیر از شوهرمه ک همش میگف تحمل ناراحتی مادرمو ندارم😭خیلی جنگیدم تا شده این

وای دختر جون  مادرشوهر من خودشو میزنه کوچه علی چپ کلا هیچ مناسبتی نمیگه بریم اونجا اینارو قاط ...

من راضیم عوض کنم باهات.گرچه میدونم نمیتونی طاقت کنی 

وای نفرین به بچه های پسره خودش!برمیگرده ب خودش نگران نباش ی روزمیرسه ک یکی پیدانشه آب دستش بده 

بخدا ک هرروزش خوشتره از قبله. فقط موندم چرا باید نفرین ناحق بگیره؟!!

میگم فقط من مهمم .تو سختیا  و بی پولیاتون رو خانواده خودت حساب کن خوشیاتون فقططط پیش ما

چی بگم عزیزم خدا بهت صبر بده خودتو عصبی نکن اما کم کم مناسبتارو کم کن کمتر برو شاید درست شد 

نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی :)
بخدا ک هرروزش خوشتره از قبله. فقط موندم چرا باید نفرین ناحق بگیره؟!!

صبورباش عزیزم منم تجربشوداشتم تویه خونه زندگی میکردیم توهرمناسبتی ک میشددختراش میریختن اونجابااینکه غذاشونم میذاشتم بعدش می‌خواستیم بریم ی سرب خونواده من بزنیم جیغ وهوارراه مینداخت ک توحرمت مهمونورعایت نمیکنی!کلاانتظارداشت من برده تمام وقت دختراوداماداش بشم.حتی باپسرش بیرونم می‌رفتیم ازحسادتش پشت سرمون می‌گفت کوفت بخورین الهی! 

خلاصه دیدم پسرشم مفت نمی ارزه دادمش ب خودش طلاق گرفتم چن سال پیش فهمیدم زمین گیرشده وهیچکی نبوده نگهش داره مثل چی جون داده

Dunyada olumden baskasi yalan
صبورباش عزیزم منم تجربشوداشتم تویه خونه زندگی میکردیم توهرمناسبتی ک میشددختراش میریختن اونجابااینکه ...

شوهر شمام کلا مث شوهرمن پشت مادرش بود ؟

بخدا ک بهترین کار دنیا رو کردی.مال منم دقیقا همینه ک تو تعریف کردی از سرم گذشته منتها ۱۰ساله عذابم م ...

والاب خدااونقدرراحت شدم خداروشکرمیکنم ک جونمونجات دادم پسرشم همیشه پشت مادرش بودمیگفت هرچی اون بگه!تازه گاهی میدیدمادرش هوارمیکنه برمیگشت می‌گفت اصلانمیریم!منه بدبخت بااون همه ذوق میومدم لباسامودرمیوردم 

یه ازدواج اشتباه کرده بودم امانخاستم تاوانشویه عمربدم وخودموتواین زندگی قربونی ونابودکنم. 

توهم بسپارش ب خداولی اگه همسرت پشتت نباشه خیلی سخته

[QUOTE=321811697]شوهر شمام کلا مث شوهرمن پشت مادرش بود ؟[/QUO

آره پشتش بودوالااگه ازم حمایت میکردزندگیمون ب اینجانمیرسیدبارهاسرمادرش کارمون به کتک کاری کشیدمشکل اصلیش مادرش بوداینم همیشه ب ناحق ازش حمایت میکرد هرکاریم کردم جدانشدازش می‌گفت تک پسرم محاله تنهاش بذارم توهم حق نداری اعتراضی بکنی کلادیدم اینابه زن ب چشم ی برده نگاه میکنن حالم ازشون بهم خورد