2777
2789
عنوان

م

| مشاهده متن کامل بحث + 244 بازدید | 28 پست
[QUOTE=321811697]شوهر شمام کلا مث شوهرمن پشت مادرش بود ؟[/QUO آره پشتش بودوالااگه ازم حمایت میکردزن ...

آفرین ب تو ک انقد زرنگی .هم زودشناختی هم تونستی خودتو نجات بدی. من بچه دارم

لایک نکن لدفن.🛑درخاست دوستی ممنوع .تشکر

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آفرین ب تو ک انقد زرنگی .هم زودشناختی هم تونستی خودتو نجات بدی. من بچه دارم

منم ی پسردارم گلم منم اشتباه کردم اونم بیچاره کردم خیلی زود حامله شدم امابعدش دیدم خونواده بدردنخورین بعدطلاقم خونوادم قبولش نکردن دادم ب خودش الآنم ک شرایط نگهداریشودارم همسرمم راضیه نگهش داریم  اون دیگه منونمیخاد😔

Dunyada olumden baskasi yalan
منم ی پسردارم گلم منم اشتباه کردم اونم بیچاره کردم خیلی زود حامله شدم امابعدش دیدم خونواده بدردنخوری ...

پسرت نمیخاد ک باهات باشه ینی؟ ازدواج کردی دوباره یافعلا نه

کلا هرسال یلدا همین داستانه هرطرف میری اون طرف دیگه ناراحت میشه...

پارسال اول رفتیم خونه مادرشوهرم بابای خودم ناراحت شد.

امسال رفتم خونه بابام، بقیه برادرام رفتن خونه مادرزناشون 

باز ناراحتی پیش اومد بابام گفت هماهنگ میکردی با بقیه میومدی...

دیشب اینقدر عصبانی شده بودم گفتم سال دیگه یلدا هیچ جا نمیرم فقط خونه خودم البته اگه بزارن...

هیچ وقت هم خوش نمیگذره فقط خستگیش میمونه

پسرت نمیخاد ک باهات باشه ینی؟ ازدواج کردی دوباره یافعلا نه

نه گلم دیگه نمیخادچون ب اوناعادت کرده قشنگ پرش کردن هرچندهرهفته میرفتم میدیدمش امادیگه چون ازدواج کردم ازم متنفرشد 

چن سال بعدطلاقم یه مردخوب نصیبم شدخوشبخت   واقعی بودم هرروزخداروشکرمیکردم ک خداسرراهم گذاشت اما عمرش ب دنیانبودکروناازم گرفتتش 💔الان ازدواج سوممه

کلا هرسال یلدا همین داستانه هرطرف میری اون طرف دیگه ناراحت میشه... پارسال اول رفتیم خونه مادرشوهرم ...

منم واقعا راضیم بمونم خونه خودم.ولی شوهرم نمیزاره همش میگه یلدا صفاش ب دورهمیشه

نه گلم دیگه نمیخادچون ب اوناعادت کرده قشنگ پرش کردن هرچندهرهفته میرفتم میدیدمش امادیگه چون ازدواج کر ...

ای واای دختر تو چقد سختی کشیدی.بنظرم بزار پسرت هرجا خوشه بمونه.انشاءالله اینجا خوشبختیت بیشتر از گذشتت باشه و خودت ک بچه بیاری تو این زندگی جدید بهتر کنار میای با دوری پسرت.

نه گلم دیگه نمیخادچون ب اوناعادت کرده قشنگ پرش کردن هرچندهرهفته میرفتم میدیدمش امادیگه چون ازدواج کر ...

ببخشین ینی الان واس سومین بار ازدواج کردین ؟همسرتونم ازدواج کرده با یکی‌ دیگه؟

ببخشین ینی الان واس سومین بار ازدواج کردین ؟همسرتونم ازدواج کرده با یکی‌ دیگه؟

آره دیگه گف ک ازدواج سومشه.اولی جدا شده اما همسر دومش بخاطر کرونا. بنده خدا از دست داده

ای واای دختر تو چقد سختی کشیدی.بنظرم بزار پسرت هرجا خوشه بمونه.انشاءالله اینجا خوشبختیت بیشتر از گذش ...

اره خیلی گلم روزگار بازیهای زیادی باهام کردولی بازکفرنگفتم باهاش جنگیدم دیگه هرطورشده ب امیدخدامیخام این زندگیموهرجورشده حفظ کنم هرچندهیچکی مثل خدابیامرزنمیشه برام اماچاره ای ندارم ازاولی خیلی بهتره