2777
2789
عنوان

نکات لاغری سوال بود بپرسین۲

193 بازدید | 9 پست

خوردن اب قبل از هر وعده

خوردن صبحانه

تقسیم کرده هر میان وعده

صرف شام قبل از ساعت ۸

پرهیز از نوشابه های قندی بهتر جاش دوغ بخورید شبا چای سبز چای ترش بخورین

نوشیدن یک لیوان اب با لیمو هر صبح

خوردن سالاد قبل ازغذا

داشتن تنوع غذایی

خوردن میان وعده بین ناهار غذا مثل انجیل خشک نون پنیر میوه شیر عسل با پسته

کاهو ب جای نان جای نان بهتر ساندویچ تو برگه کاهو بپیچینید میل کنید

ورزش دراز نشست طناب زدن این دوتا توروش لاغری عالین

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

من رژیمم اما چند هفته است هنوز وزنم تغییری نکرده فکر کنم استپ وزن گرفتم چیکار کنم

میشه برا نی نی تو دلیم صلوات بفرستید🥺❤️اینو تو دوران بارداری نوشتم الان آرزوم اینه بچه ۶ ماهم سالم بشه💔خدا که دلمو شکوند💔💔

تناسب اندام و سلامتی هدیه الهی است

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من رژیمم اما چند هفته است هنوز وزنم تغییری نکرده فکر کنم استپ وزن گرفتم چیکار کنم

مشکل از نحوه خوردنت گلم سعی کن درس برنامه ریزی کنید

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
مشکل از نحوه خوردنت گلم سعی کن درس برنامه ریزی کنید

میزان کربوهیدارتم زیاده

میشه برا نی نی تو دلیم صلوات بفرستید🥺❤️اینو تو دوران بارداری نوشتم الان آرزوم اینه بچه ۶ ماهم سالم بشه💔خدا که دلمو شکوند💔💔

من میخام شروع کنم ب رژیم گرفتن ولی میترسم صورتم خیلی لاغر شه و اونجوری خیلی افتضاح میشه😭

شما دراز نشست برو و طناب بزن ک قسمت پهلو و شکم اب کنید سعی کنید شام ۱ شب بخورین ۱ شب نخورین صبحانتونن کامل بخورین

طناب زدن فکر کنم باعث لاغری صورت میشه..

قرار نیس هرروز بزنی یک روز درمیون ولی ۱۰۰ بار میری هرروزیم دراز نشست میری