2777
2789

سلام خوشگلا

فیلم یا سریال خنده دار میخواستم ، خودم آمریکایی و کره ای چینی میبینم ، ایرانی کم دیدم ، ولی به شدت نباز دارم به خندیدن ، قربون دستتون معرفی کنید.

مرسییییییی

خدایا از تو سپاسگزارم بخاطر تمام حکمتهایت ،مهربانی هایت.  و میدانم مرا میبینی و پشتیبانم هستی .

کره ای بگین به من لطفا 

با بازیه بازیگرای کیوت میخام

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨

هنگ اور ، خارجیه

ایرانی

سینمایی

بخارست

دینامیت

پا گچی

انفرادی

سگ بند

سریالی

سالهای دور از خانه

آفتاب پرست

نیوکمپ

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کره ای بگین به من لطفا  با بازیه بازیگرای کیوت میخام

کره ای اهریمن من کیوته

در حال پخشه

هندوانه چشمک زن هم خیلی نازه 

چینی هم عشق پنهان خیلی نازه 

خدایا از تو سپاسگزارم بخاطر تمام حکمتهایت ،مهربانی هایت.  و میدانم مرا میبینی و پشتیبانم هستی .
هنگ اور ، خارجیه ایرانی سینمایی بخارست دینامیت پا گچی انفرادی سگ بند سریالی سالهای دو ...

مرسییی

کدومشو برای شروع توصیه میکنید ؟

خنده دارتربنشون کدومه ؟ 

مرسییی کدومشو برای شروع توصیه میکنید ؟ خنده دارتربنشون کدومه ؟  

خواهش میکنم

سینمایی بخارست

سریالی نیوکمپ عالیه ، 10 قسمته فک کنم 

آفتاب پرستم خوبه ولی قسمتاش یه چندتا بیشتره 

بخارست و نیوکمپ ببین 

بعد آفتاب پرست

بعد دینامیت

بعدم بقیه ....

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

خواهش میکنم سینمایی بخارست سریالی نیوکمپ عالیه ، 10 قسمته فک کنم  آفتاب پرستم خوبه ولی قسمتا ...

خیلی ممنونم

دلتون شاد باشه

خیلی ممنونم دلتون شاد باشه

فدات همچنین