2777
2789
عنوان

وقتی برای بار اول به یه دختر یه پیشنهادی میدی و میره به خانواده میگه

| مشاهده متن کامل بحث + 1517 بازدید | 98 پست
من ۷۵ اون انگار ۷۴

سنتم کم نیست 

پیامت خیلی ضایع بود 

حداقل فالوش میکردی میزاشتی ی مدت بگذره بعد مثلا به استوری هاش ریکشن نشون میدادی نه اینکه زارت بری همچین چیزایی رو تو دایرکت بگی😂

دو جین کار سرم ریخته...اول باید خورشید را به آسمان سوزن کنمو بعد منت ماه را بکشم تا به شب برگردد، سپس بادها را هل بدهم تا دوباره وزیدن بگیرند ...و آنقدر با گل ها حرف بزنم تا به یاد آورند روزی زیبا بوده اند ...بعد از تو این دنیا یک دنیا کار داردتا دوباره دنیا شود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نتیجه اخلاقی؛ 

۱. اگه کسی توو فکر بود یا خجالتی بود توهم نزنیم که لابد از دیدن ما دستپاچه شده.

۲. نریم دایرکت کسی.

۳. اگه رفتیم دایرکت کسی بهش نگیم گولت زدیم.

خداییش این چه پیامی بود🤦🏻‍♀️ یه قسمتش در مورد کارت گفتی، یه قسمتش گفتی سرتو کلاه گذاشتم.

البته خوشم نمیاد که رفته به همه گفته ولی تو هم به درد نمیخوری، ناراحت نشو از من. 

چون نظر خواستی، منم نظرمو گفتم

میدونم  اون پیجش خیلی پیوی و محدود بود

در هر صورت نباید اینجوری جلو میرفتی 

کارت خیلی اشتباه بود

دیگه ام نه کاری کن نه پیگیری کن سرت تو کار خودت باشه 

دو جین کار سرم ریخته...اول باید خورشید را به آسمان سوزن کنمو بعد منت ماه را بکشم تا به شب برگردد، سپس بادها را هل بدهم تا دوباره وزیدن بگیرند ...و آنقدر با گل ها حرف بزنم تا به یاد آورند روزی زیبا بوده اند ...بعد از تو این دنیا یک دنیا کار داردتا دوباره دنیا شود
اون برنمیگرده؟

تو کلا خودتو بی تفاوت نشون بده 

یجوری که انگار فراموش کردی این داستانو 

حس میکنم اینجوری ممکنه برگرده

اگرم اومد مغازت کلا یجوری برخورد کن که انگار ی مشتری عادیه مثل بقیه مشتری ها اونوقت اون خودش شروع میکنه به نخ دادن و حتی ممکنه بهت دایرکتم بده 

رفتار دختر واقعا عجیب بود خب اگ خجالت میکشید زیاد نمیمومد مغازه 

پس ازت خوشش میاد ک زیاد میکمد اونم فقد اب میگرفت تابلو اصلا 

اما این رفتارش ک بلاک کرد و به خانوادش گفت اصلا با عقل جور درنمیاد😑😑

نباید دایرکت میدادی

چه اجباری بود؟  دوباره براش توضیح میدادی اگه دفعه اول حواسش نبود.  خو دیگه معنیش همین می ...

اشاره کردم اونم تمایل داشته و اینکه میدونی چقدر با خودم کلنجار رفتم که جلو برم یا نه فلج فکری شدم

به نظرم هر وقت از دختری خوشت اومد خیلی مودب و مستقیم بهش بگو

کاری هم به رفتارای اون نداشته باش

اگر میخواست اوکی میده اگر نه هیچ

من فکر میکنم دختره از خانواده اش و دایی هاش میترسه که همه چیزو گفته

و اینطوری نمیشه باهاش آشنا شی چون اگر نتیجه نداد داییهاش که همسایه ات هستن اوضاع رو خراب میکنن

این قضیه فکر نکنم برا جفتتون سودی داشته باشه

مگر دل به دریا بزنی به داییش بگی اجازه بدن یه مدت باهم آشنا شید ببینید به نتیجه میرسید یا نه