2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام و وقت به خیر

متریال های با کیفیتی مثل برنز هیچ وقت دیمده نمی شن، اما این بستگی به سبک لوستر و سبک معماری داخلی شما داره.

یعنی لوستری که در یک فضا عالی هست، می تونه در فضای دیگه آسیب زا باشه.

اگر متریال رو بگذاریم کنار، می تونید دنبال "لوستر معاصر" یا لوستر پست مدرن باشید. این سبک لوستر برای استفاده در همه نوع معماری داخلی طراحی می شن و ویژگی های بین کلاسیک و مدرن دارند.

برنج یا برنز یا هر متریال دیگه ای رو میشه در هر سبک لوستری به کار برد.

موفق باشید.

ممنون لوستر معاصر چی هس

ببینید وقتی حرکت مدرن شروع شد، سعی کرد هی چی معماری سنی و کلاسیک بود رو بزنه کنار و بی رحمانه یک معماری مطلق رو به مردم تحمیل کنه. بعد ها این حرکت توسط مردم دنیا رد شد، و به اصطلاح دوره ی پست مدرن شروع شد. دوره ی پست مدرن (یا معاصر که ما درش حضور داریم) ، به اصول فنی دوره ی مدرن و تکنولوژی احترام می گذاره، ولی از طرفی به معماری های گذشته و سلیقه ی مردم هم احترام می گذاره. برای همین یک لوستر معاصر یا پست مدرن، می تونه علاوه بر داشتن یک طرح نو و یا کارآمد، سازگاری خوبی هم با معماری های قبل از مدرن داشته باشه.

خیلی از لوسترهایی که در این سال ها در اروپا تولید و ساخته می شن لوستر معاصر یا Contemporary Chandelier  هستند. چون به نسبت لوسترهای گذشته سبک تر شدند، محدودیت های مومگیر لوسترهای نئوکلاسیک رو ندارند (قدیم ها که برق نبوده مجبور بودند یک کاسه یا نعلبکی مانند بگذارند برای جمع آوری اشک شمع) ، لامپ هاشون تنوع دارند و ....

اگر دقت کنید لوسترهای نئوکلاسیک یک سری سخت گیری هایی روی جهت نور ها (چون شمع رو به بالا می سوخته)، وجود مومگیر (چون شمع موم اضافه داشته) و یک سری آویز کریستالی خاص دارند، که لوستر معاصر این سخت گیری ها رو نداره.

مثلا در این لوستر نئوکلاسیک مشخصه کاملا این سخت گیری ها

اما در لوستر معاصر ، سخت گیری های لوستر کلاسیک رو نداریم:

البته این فقط نمونه  است، دقت کنید، خبری از مومگیر، یا جزئیات زیاد و پیچیده ی لوستر کلاسیک نیست. یک لوستر معاصر مینیمال که اتفاقا تونسته خودش رو با یک فضای تقریبا نئوکلاسیک هماهنگ کنه

یا لوستر زیر، که درش لامپ ها رو به پایین هستند، کوچک هستند، لوستر خطی شده، و ...