2821
2789
عنوان

بچه ها به نظرتون وظیفشونه واقعا؟

730 بازدید | 52 پست

خانواده همسرم برای عقدم لباس و کفش و لوازم آرایشی خریدن و برای عید نورزوم قربانی کردن و دو مانتو و کیف و کفش خریدن برای عید قربانم یه پارچه چادر نماز و ۷۰۰ ت دادن بهم الان مامانم میگه وظیفشون بوده برای شب یلداهم برات یه چیزی میاوردن حالا ما میگیم راهشون دوره حداقل میتونستن بهت پول بدن ولی من احساس میکنم واقعا در قبال من مسئولیتی ندارن و تا اینجام لطف کردن و همسرمم گفته یه عطر برات میخرم بعدا که همدیگه رو دیدیم بهت میدمش یه ۲ تومنم قبلا از پول خودم خرج کرده بودم که بازم مامانم میگه تا وقتی خونه اونا بودی وظیفشون بوده برات خرج کنن تو نباید پول خودتو خرج میکردی ازش پس بگیر و اینا منم راستش روم نمیشد و گفتم فعلا اگه میشه بهم ۲ تومن بده که ۱ و ۷۰۰ دیشب به حسابم زد که مامانم خیلی عصبانی شده و فکر میکنه خانوادش میگن این ۱ و ۷۰۰ رو حسابه عیدیه در صورتی که پول خودمو پس داده و تازه سیصدشم نداده هنوز حالابه نظرتون حق با کیه و من چی کار کنم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

مامانم ناراحته چون میگه من فکر نمیکردم انقدر برات کم بزارن

خیلی زشته ینی چی بگو پولتو پس بدن

بگو پول واست بزنن ب حساب

واقعا زشته واقعاااااا

هر آنچه که ذهن بتواند به آن فکر کند!قابل دست یافتن است🤍🌻
خیلی زشته ینی چی بگو پولتو پس بدن بگو پول واست بزنن ب حساب واقعا زشته واقعاااااا

آخه ببین نامزدم فقط از هزینه های خودم برام خرج میکرد الان مامانم میگه حقوق میگیره و بالاخره باید برات خرج کنه 

الکی الکی زندگی به برای خودتو نامزدت تلخ نکن... حالا نیوردم مگه چی شده؟ مگه طلب دارید؟ 

تو عاقل باش 

اگه به روی نامزدم ت بیاری واقعا ظاهر خوبی نداره خودتونو کوچیک کردید... 

مادرت به پسره یلدایی چی داده؟ 

ما تو خانواده رسم داریم پسرا واسه دخترا میارن ولی خب مامانم میگه حداقل پول خودتو بهت پس بده چون خرج که برات نمیکنه؟ اصلا