خانواده همسرم برای عقدم لباس و کفش و لوازم آرایشی خریدن و برای عید نورزوم قربانی کردن و دو مانتو و کیف و کفش خریدن برای عید قربانم یه پارچه چادر نماز و ۷۰۰ ت دادن بهم الان مامانم میگه وظیفشون بوده برای شب یلداهم برات یه چیزی میاوردن حالا ما میگیم راهشون دوره حداقل میتونستن بهت پول بدن ولی من احساس میکنم واقعا در قبال من مسئولیتی ندارن و تا اینجام لطف کردن و همسرمم گفته یه عطر برات میخرم بعدا که همدیگه رو دیدیم بهت میدمش یه ۲ تومنم قبلا از پول خودم خرج کرده بودم که بازم مامانم میگه تا وقتی خونه اونا بودی وظیفشون بوده برات خرج کنن تو نباید پول خودتو خرج میکردی ازش پس بگیر و اینا منم راستش روم نمیشد و گفتم فعلا اگه میشه بهم ۲ تومن بده که ۱ و ۷۰۰ دیشب به حسابم زد که مامانم خیلی عصبانی شده و فکر میکنه خانوادش میگن این ۱ و ۷۰۰ رو حسابه عیدیه در صورتی که پول خودمو پس داده و تازه سیصدشم نداده هنوز حالابه نظرتون حق با کیه و من چی کار کنم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.