2789

و خدا دوبار نجاتش داده نذر کردم جهیزیه بخرم

جز وسایل سنگین برای اشپزخونه ب نظر شما چ چیزایی خیلییییییییییی واجبه ک تهیه کنم مثلا چایساز واجب نیست واجبارو راهنمایی کنین لطفا

بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.

اجاق گاز

فرش یا موکت یا فرشینه

تشک و بالشت

پتو

آرزوهای ما ساده بود ،صبحی که با خیال راحت شروع شود ,شبی که با دل قرص تمام شود ،لبخندی که از سر زور نباشد ،و دلی که به کم قانع باشد ولی خالی نباشد , ما آرزوهای بزرگ نداریم نه جهان را میخواهیم نه معجزه فقط کمی حال خوب ،کمی آدم واقعی و روزهایی که زندگی جا نماند...

در چه حد میخوای هزینه کنی

۴۰ سالم هست دارم ۴۱ ساله میشم، بزرگ شدم ، ولی تو دلم انگار یه دختر کوچولوی کلاس دومی نشسته، با یه ذوق زیادی منتظر مامان و بابا و داداشم که همه با هم بریم شهر بازی ....حیف که خیلی ازون روزا گذشته ....

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اجاق گازفرش یا موکت یا فرشینهتشک و بالشتپتو

اینا همون سنگین محسوب میشن از وسایل اشپزخونه منظورمه

بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.
در چه حد میخوای هزینه کنی

درحد وسایل مورد نیاز عزیزم ک خیلی واجبن برای تشکیل زندگی

لباسشویی از این معمولیا

سرویس چینی

قوری کتری

آرزوهای ما ساده بود ،صبحی که با خیال راحت شروع شود ,شبی که با دل قرص تمام شود ،لبخندی که از سر زور نباشد ،و دلی که به کم قانع باشد ولی خالی نباشد , ما آرزوهای بزرگ نداریم نه جهان را میخواهیم نه معجزه فقط کمی حال خوب ،کمی آدم واقعی و روزهایی که زندگی جا نماند...

قابلمه

سرویس قاشق چنگال

پارچ و لیوان

وسایل اشپزخونه میتونی سرویس چینی و ارکوپال بدی، قوری و کتری رو گازی بدی، قابلمه، سرویس قاشق و چنگال شش یا دوازده نفره، خرده ریز اشپزخونه زیاده بهتره به کسی که میخواید کمک کنید قبلش سوال کنید چیا احتیاج دارن و بعد تهیه کنید براش

۴۰ سالم هست دارم ۴۱ ساله میشم، بزرگ شدم ، ولی تو دلم انگار یه دختر کوچولوی کلاس دومی نشسته، با یه ذوق زیادی منتظر مامان و بابا و داداشم که همه با هم بریم شهر بازی ....حیف که خیلی ازون روزا گذشته ....

رخت خواب ،استکان ،قابلمه

🕊️ویترین دل من⬅️ساراهستم،ی خانوم گوگولی وادایی👠مهربوون و رکم،اگ بی دلیل کسی،سر به سرم بزاره قوقولی🐓میشم🫥ازجنس ققنوسم،بارها ازخاکسترم متولدشده ام 🔥خدایاهرکجا اسمتو نوشتم امید جوا🍀ه زد💫شاکرخدام بخاطروجودهمسر و خواهرم 🫂معتقد ب مذهب انسانیت(یک ساعت عدالت بهتر از یکسال عبادت فیک)✅ ازمجردی نترس⚠️ از انتخاب غلط بترس ازدواج پیدا کردن ی همسفر خوبه ن فقط ی هم خونه 🏠کپی پروفایل 🚫

وسایل اشپزخونه میتونی سرویس چینی و ارکوپال بدی، قوری و کتری رو گازی بدی، قابلمه، سرویس قاشق و چنگال ...

سوال کردم میگن هرچی شد نمیگن چیزی

خودمم هی پرس و جو میکنم تا ببینم خدا چی میخواد

قابلمه

قاشق چنگال

پارچ و لیوان

زودپز

کتری قوری

سرویس پلاسکو البته اون کاملاش که یه جعبه میشه خرده ریز زیاد داره

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
اسی بو چقد میخوای هزینه کنی تا بگیم خب پلاستیک ها واجبن پتو بالشت تشکقابلمه سرویس غذاخوری

ب جز وسایل سنگین دیگه در حد ۶۰۰ میتونم ک شرمنده نشم

تازه طلاهای خودمم میخوام بفروشم چون نذر خودم بود همسرم فقط سنگینارو کمک کرده