2777
2789

لطفا اگه میدونین کمک کنید خیلی حالم بده من ۱۳ اذر پریود شدم از اولش اقدام داشتم تا سه رو بعداز تخمکگزاری الان روز ۱۸ سیکلم هستم ۷ روز از تخمکگزاریم گذشته افتادم ب لکه بینی وقتی برم دسشویی لک بینی دارم هیچ علائم دیگه ندارم یعنی چی متوجه نمیشمممم

دل مرنجان

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چند روز قبل پریودیم فقط موقع سرویس رفتن خونابه قهوه ای میدیدم ۳روز اینجوری بودم بعد روز موعد تستم ...

خب من زیاد مونده تا موعدم بعد درحالت عادی خون ندارم ولی دسشویی ک برم اول دوقطره خون میاد بعد لک دردی چیزی هم ندارم دارویی هم مصرف نکردم بکم برا داروست

دل مرنجان

برا لانه‌گزینی الان زوده ولی انشاااالله که برا شما چیز خاصی نباشه و مامان بشین اینماه اصلا استرس نداشته باش و به علایم فکر نکن. من خودمم انتظار کشیدم میفهمم حالتو الان که باردارم از ته دل واست دعا میکنم زودی زود مامان شییی🥺🥺😘😘😘

عزیزم کیست نداری؟ من اینجوری بودم سنو دادم کیست تخمدان 4سانتی داشتم یدونه

من ماه قبل سنو دادم همه چی نرمال بود سه تا فولیکول غالب داشتم و امپول ازاد سازی زدم ک کیست نشن ولی باردار نشدم سر تایم ۲۸ روز پریود شدم الان اولین باره لکه بینی دارم

دل مرنجان
میتونم بپرسم مشکلون چیه؟

شوهرم ضعیف بود الان ک رفتیم دکتر خوب شده کاملا خودمم ازمایش و سنو دادم سالم بودم نمیدونم الان چیشده کلن بدنم بهم ریخته یاهرچی اخه ن دردی دارم ن چیزی فقط لکه بینی از دیشب دارم

دل مرنجان
خوشبحالت تو به آرزوی من رسیدی برو حالشو ببر 🫠

یعنی چی عزیزم متوجه نشدم یعنی میگی باردارم اخه فک نکنم چون ۱۱ دی باید پریود بشم الان لک بینی شروع شده شاید مشکلی گرفتمه

دل مرنجان

سلام خانوما با اجازه اسی از روز ۲۶دوره ام تا روز ۳۱ لکه داشتم خیلی کم و گاهی خیلی کم درد خفیف داره زیر دلم ولی نه که اذیت شم دلیلش چیه من الان ۶روزه اینجوری بودم چند  شب پیشم  دمنوش گرمی و زعفران خوردم اما نیومد ۳روزه  نوک ام دردمیکرد از پری روز دیگه  لک ندارم اما سمت چپ رحمم خیلی دردمیکنه وقتی زیپ شلوارمو میندم اذیت میشم امروزم روز ۳۴ سیکلم و ترشح بی رنگ مثل اب دارم

اینم بی بی چکامه

ی مامان کوچولو دهه هشتادی🤪💌
شوهرم ضعیف بود الان ک رفتیم دکتر خوب شده کاملا خودمم ازمایش و سنو دادم سالم بودم نمیدونم الان چیشده ...

پس سعی کن استرس نداشته باشی به هیچ عنوان، زمان بده انشالله هرچه زودتر خدا دامنتو سبز کنه