الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مرغ و قرمه سبزی بپز یا اگه چلوگوشت پختی لازانیا یا فسنجون مناسبشه دو مدل گوشتی جالب نمیشع
کاربران آقا به هیچ عنوان من رو لایک و ریپلایی نکنید...الهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س) توروخدا برای ظهور آقاجانمون دعا کنید صلوات بفرستید..هرکس به سهم خودش زمینه ظهور رو فراهم کنه ظهور نزدیک است انشالله🌷🌷🌷❤
گوشت و پیاز رو سرخ میکنی یکم رب و ادویه اب میریزی وقتی پخت میزاری آبش غلیظ میشه تمام
کاربران آقا به هیچ عنوان من رو لایک و ریپلایی نکنید...الهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س) توروخدا برای ظهور آقاجانمون دعا کنید صلوات بفرستید..هرکس به سهم خودش زمینه ظهور رو فراهم کنه ظهور نزدیک است انشالله🌷🌷🌷❤
چلو گوشت غذای سنتیه دومی رو فانتزی درست کن که قشنگ بار اولم هست زن داداشت میاد خونتون هنرتو بهش نشون بدی مثلا لازانیا پیراشکی پیتزا مرغ سوخاری کیک گوشت که حالا البته چون چلو گوشت داری با مرغ مثلا درستش کن