2777
2789
عنوان

همه چیز تموم شد موند دوراه ک بینش موندم

| مشاهده متن کامل بحث + 4064 بازدید | 177 پست
ولی واقعا اصمیم گرفتم ک شنبه بخورم😔

اگه بااین همهههه نصیحتی ک بت کردیم بازم تینکارو انجام دای عواقب ب مراتب بدتری رو تجربه پیکنی

درپناه حق باشی

براهزارمین بارمیگم نکن

بجاش سوره بقره رو شروع کن

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرم دقیقا ادمیه ک انقد خودشو مظلوم نشون میده و دقیقا انقد ترحم‌میخره ک اونجوری شاید پدر مادرمم‌هیچ ...

دیگه الان حق انتخاب زیادی نداری، چاره نداری که شوهرت و با همه عیب و ایرادهاش قبول کنی، بگو ریش و قیچی دست خودت، من دوستت دارم و به خاطر بهتر شدن زندگی توی همچین اشتباهی افتادم. به مامانم بگو ( شاید مامانت کمک بده) دنبال کارم باش. 

ولی خواهشا این خودکشی سوری بگذار کنار، می دونم غرورت جریحه دار شده. ولی راهش ضربه زدن به جسمت نیست. 

تاپیک دکتر هلاکویی و تعلیم و تربیت کودکان http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1018272&PageNumber=1
حداقل ترحمیه ک کمکم میکنن

تو خیلی خودخواهی

زندگی خودتو داغون کردی،پنهان کاری از شوهرت کردی

پوله کلی ادمو ب فنا دادی

الانم گند زدی

همه اشم میگی شوهرم پشتم نیس،خانوادم فلانن

پس خودمو میکشم

یه سر سوزن مسیولیت کارتو به عهده نمیگیری،متاسفم برات

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

اخه میگن ب خانوادت بگو خانوادم وقتی میدونم چجورین و نمیدن چرا بگم اخه

تو حالا بگو...!!!!! به باباتم نمی گی به مامانت بگو.. عجبا

تاپیک دکتر هلاکویی و تعلیم و تربیت کودکان http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1018272&PageNumber=1
جایه من نیسی ببینی چقدر عذاب میکشم نزن این حرفو

زدم که ب خودت بیای دختر

بفهمی راهش خودکشی ولو سوری نییییست

بدنه دیگه ممکنه تو با ۲۰ تا بری کما من با۲۰ تا استفراغ کنم،اون یکی بمیره

میگم نکن تمام

دنباله راهای پر زجر باش ولی خودکشی رو انتخاب نکن

شما ادم خیر تو تهران نمیشناسید نه؟!

بیافتی تو مسیر جبران  اشتباه، شاید یک خیری هم پیدا شد. دنبال راه هایی هستی یک شبه همه جی درست بشه. اما احتمالا چند ماه طبعات این تصمیت، برات سختی میاره. اما اشکال نداره، تجربه کردی. من فکر می کنم باید به خودت زمان بدی، خودت و ببخشی، بعد مغزت کار می افته و یک راه خوب پیدا می کنی، فقط ایده آلی نباش و بدون چندین ماه سخت در پیش روته

ای همه آدم که ورشکست کردن و بلند شدن. کارخونه، خونه، ماشین دار و ندارشون از دست دادن. 

دیگه 300 میلیون این روزا پولی نیست. 

درست میشه