❤یه جایی خوندم که میگفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡
خودکشی سوری بگذار کنار دنبال راه منطقی باش چاره نداری با مامان و بابات مطرح کنی هزاری ام دعوات کن ...
من پدرو مادرم جداشدن هرکدوم ازدواج کردن از بابام ۳ تومن دوماهه پیش خاستم بهم گفت زندگیمو نابود کردی زنم باهام قهر کرده همه ی اینا با دادو بیداد بعدم گف فک کن پدر نداری بی پدری قطع کرد گوشیو مامانمم ک پولی نداره
من خیلی کارم احمقانه بوده ولی میخاستم سود کنم زندگیم یکم بهتر شه اخه من خیلی دوسش دارم
اگه خودکشی سوری هم بکنی شوهرت طلاقت میده و تو دادگاه میگه تعادل روانی نداره و مهریه ات هم بهت نمیده فقط کاری که گفتم انجام بده با هم پدر و هم مادرت صحبت کن وازشون بپرس چی کار کنم اگه نشد شوهرتو طلاق بده عشق باید دو طرفه باشه و سعی کن با مثلاً خیاطی بدهکاری اتو به شوهرت پس بدی دیگه اگه شوهرت نخواستن هم حس خوبی داری
❤یه جایی خوندم که میگفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡