2777
2789
عنوان

همه چیز تموم شد موند دوراه ک بینش موندم

| مشاهده متن کامل بحث + 4064 بازدید | 177 پست
اخه طلاقم بگیرم همه میفهمن ابروم میشه چجوری دیگه بخام برگردم

خودکشی ابروتو نمیبره؟

چقد داری دوباره بد عمل میکنی

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

اخه کی با ۲۰ تا ژلوفن چیزیش شده

اگه توی گه شانسی ک میشه 😂😂😂 شوخی کزدم

راهکارهای کاربر نو جنگ خوبه انجام بده

شوهرت داد ک هیچ ندادم میری زندان 

ازمرگ ک بالاتر نیست

کسی ک انقد جیگر داشته با پول قرضی رفته قمار کرده باید بیشتر لز این نترس،باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودکشی سوری بگذار کنار دنبال راه منطقی باش چاره نداری با مامان و بابات مطرح کنی هزاری ام دعوات کن ...

من پدرو مادرم جداشدن هرکدوم ازدواج کردن از بابام ۳ تومن دوماهه پیش خاستم بهم گفت زندگیمو نابود کردی زنم باهام قهر کرده همه ی اینا با دادو بیداد بعدم گف فک کن پدر نداری بی پدری قطع کرد گوشیو مامانمم ک پولی نداره

من خیلی کارم احمقانه بوده ولی میخاستم سود کنم زندگیم یکم بهتر شه اخه من خیلی دوسش دارم

اگه خودکشی سوری هم بکنی شوهرت طلاقت میده و تو دادگاه میگه تعادل روانی نداره و مهریه ات هم بهت نمیده فقط کاری که گفتم انجام بده با هم پدر و هم مادرت صحبت کن وازشون بپرس چی کار کنم اگه نشد شوهرتو طلاق بده عشق باید دو طرفه باشه و سعی کن با مثلاً خیاطی بدهکاری اتو به شوهرت پس بدی دیگه اگه شوهرت نخواستن هم حس خوبی داری

به نظرمتصمیم و بنداز گردن شوهرت بگو، ببین من  گیر کردم، نمی تونم ازت جدا بشم. تو به مامان و بابام بگواگه دادن که هیچی ندادنم، دیگه جز طلاق راهی نیست. 

ولی من فکر کنم شوهرت می خواد یک کاری کنه دیوه از این تصمیم هیجانی نگیری وطلاق نمیده

تاپیک دکتر هلاکویی و تعلیم و تربیت کودکان http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1018272&PageNumber=1
اگه خودکشی سوری هم بکنی شوهرت طلاقت میده و تو دادگاه میگه تعادل روانی نداره و مهریه ات هم بهت نمیده ...

پیام بالاییمو بخون در مورد پدر مادرم نوشتم دقیقا بالای پیامته

اینو کی میفهمه جز پدرو مادر؟!

الله اکبر

بسه ازااون فکر دربیا

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

به نظرمتصمیم و بنداز گردن شوهرت بگو، ببین من  گیر کردم، نمی تونم ازت جدا بشم. تو به مامان و باب ...

شوهرم دقیقا ادمیه ک انقد خودشو مظلوم نشون میده و دقیقا انقد ترحم‌میخره ک اونجوری شاید پدر مادرمم‌هیچکدومشون منو راه ندن

شوهرم دقیقا ادمیه ک انقد خودشو مظلوم نشون میده و دقیقا انقد ترحم‌میخره ک اونجوری شاید پدر مادرمم‌هیچ ...

اشباهت کردی پاش وایستا .تو هم داری با خودکشی سوری ترحم میخری