2777
2789
عنوان

همه چیز تموم شد موند دوراه ک بینش موندم

| مشاهده متن کامل بحث + 4064 بازدید | 177 پست
خداشاهده ک امشب ک شب یلدا بود من از سر شب اشکام بند نمیاد سرم داره میترکع از درد

حق داری گلم

چه ادما که بااینکارا خودشونو نابود نکردن

براهمین همیشه از دیگران پول گرفتن برام ترسناکه،خیلی اشتباه بزی کردی،ولی شده طلاق بگیری بهتره خودکشیه،بزار بدهیتو بده و دیگه دنبال کارای این مدلی نباش،کار فقط حضووووری

اونام که انلاین کار میکنن والا علمشو دارن تو نکن

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره حاضرم واقعا چون بریدم خیلی خسته ام

خب احمقی

چون ورک نکردی چی گفتم

فک کردی اونجا خسته نمیشی؟؟؟؟

اونجا اصلا استراحتی نیس

اگه رفتی تو بعد موازی همین زندگیت و این بدهی و پول گرفتن از مردم برات ملیون ها بار تکرار شد و کاری نتونستی بکنی چی،یعنی همین اتفاقی ک براش خودکشی کردی،هزاران باراونجا حتی واقعی تر درجریان باشه

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

تا وقتی نره متاسفانه درک نمیکنه

نه نمیکنه

من واقعا رفتم

باراولمه تا قبلش ترس رو درک نکرده بودم تو این ۳۰ سال سن

من واقعا امشب تو بعد دیگه از خونمون بودم و واقعا میتونم بگم دردناک بود

بااینکه قبل خواب نمازشبم خونده بودم

ازم شکایت کنن اونا چی میشه بنظرت

هیچ اتفاقی نمیفته میری بازداشتگاه اونجا سند میذاری ومیای بیرون تا دادگاهت شروع شه بعد برات حکم زندان میزنن وشما تقاضای اعسار میدی 

ثابت میکنی توانایی پرداخت رو نداری ودولت همه بدهیات رو اقساط میبنده

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴