2777
2789
عنوان

همه چیز تموم شد موند دوراه ک بینش موندم

| مشاهده متن کامل بحث + 4064 بازدید | 177 پست
سلامت باشی ولی شبانه روز داشتم قانون رو بالا پایین میکردم

ولی تواناییشو داشتی مرحبا

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

همین اول بازداشتم میکنن؟!

اگر تو جلسات شرکت نکنی وحکم جلب بدن

شما سعی کن با یه وکیل صحبت کنی برات لایحه تنظیم کنه نگران نباش

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من میخام خودکشی سوری کنم در حدی ک دوروز برم بیمارستان

فک کردی دسته خودته بعدش؟؟؟متاسفم برا کار احمقانه جدیدی ک تو ذهنته

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

اخه من سندم کجا بود

مهم نیست  اونا هم خودشون میدونن که تو داخل باشی به پولشون نمیرسن محکم واسا

کسی که جرات کرده تو این سایتا بچرخه دلش خیلی باید محکم باشه

ینی چی انگار تو خونتون بودی ولی کسی نمیدیدت؟!

اره توخونمون بودم

بیدار بودم راه میرفتم

ولی خونمون شکل خونه خودمون نبود همه چی برعکس بود

اتاق شوهرمو نمیتونستم پیداکنم و برم پیشش

حتی از خونه رفتم بیرون تو خیابونا تابیدم

اونجا روز و سب قاطی بود،برگشتم توخونه چیزا عجیبی میدیدم ولی باز بیدار واقعی نمیشدم.خودمو کشتم تا بالاخره بیدارشدم

ی نفر قرار داد داریم ک کار فارکس بوده ی نفرم زده قرض پول

دولت در جلسه اول ازشون برات مهلت میگیره 

درضمن اگه ثابت کنی دادن به نیت اینکه تو تو سایت قمار شرکت کنی خودشون هم مجرمن میتونی بگی تحریکم کردن 

تو بگو من چیکار کنم

از امروز روزی یه ساعت و نیم وقت بزار سوره بقره رو بخون

تا۴۰ روز

سخته ولی ممکنه.سوره قوی ایه وسطش جانزن

از خدا کمک بخواد

و اگه واقعا نمیتونی پولی جور کنی،بزار همسرت بده حالا بعد مراحل طلاق شاید دوباره دلش تاب نیاره بیاد دنبالت 

انشالله ب خیر میگذره