2777
2789
عنوان

همه چیز تموم شد موند دوراه ک بینش موندم

| مشاهده متن کامل بحث + 4064 بازدید | 177 پست
ولی میخام تموم شه دیگه همینجا تموم شه عب نداره برم اونور  روزهاس دارم خدارو صدا میکنم التماسش ...

خدا التماس بنده ای که کاری که حروم کرده رو انجام داده نمیبینه

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب بازم پیدا کنم باز سودش میاد روش دیگع تا کی ادامه بدم

تو فعلن زمان بخر براخودت تا نری زندان 

باید بزنی تو ی کار دلالی تا بتونی خودت سودش برگردونی

کابری سوم 😒حتی نمیدونم سر چی تعلیقم کردی نینی یار

جا نزن دوست خوبم دوست صمیمی من توی همین کارای ارز ۸۰۰ میلیون پولش دود شد رفت هوا کاش پولا برا خودش بود از یه عالمه ادم قرض گرفت طلاهای مامانشو فروخت یخورده بدهیشو داد اما کلی طلب کار باقی مونده مدام بهش زنگ میزنن باباش اصلا خبر نداره که بقول خودش بفهمه مامانشم طلاق میده هر روز بیمارستانه حالش بده

من حالتو میفهمم اما همین که شوهرت پشتیبانته ۱۰ هیچ از دوست من جلویی

منم پارسال یه کاری رو شروع کردم ۱۰۰ میلیونی ضرر کردم همسرم و پدرم کمکم کردن چه میشه کرد اینجور وقتا ادم باید پشت هم باشه شوهرتم یه چیزی گفته بترسونه تت

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

بابا من یبار گول خوردم وکارتمو دادم به این سایتا خلاصه نزدیک به یک میلیارد جابجا شد بعد ۴۰روز من مون ...

بعدش؟؟؟؟

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

تبدیل شدم به یه وکیل تمام عیار وبا چندتا تبصره ولایحه  و.....خودمو تبرئه کردم انقدر سایتای وکال ...

ماشالله بهت پس

انشالله تنت سلامت

جا نزن دوست خوبم دوست صمیمی من توی همین کارای ارز ۸۰۰ میلیون پولش دود شد رفت هوا کاش پولا برا خودش ب ...

خانواده من اگرم کمکم کنن حتما باید منو تو تخت بیمارستان ببینن