2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کاش ب همین راحتی ک میگی بود

چرا خودکشی عزیزم

دو جین کار سرم ریخته...اول باید خورشید را به آسمان سوزن کنمو بعد منت ماه را بکشم تا به شب برگردد، سپس بادها را هل بدهم تا دوباره وزیدن بگیرند ...و آنقدر با گل ها حرف بزنم تا به یاد آورند روزی زیبا بوده اند ...بعد از تو این دنیا یک دنیا کار داردتا دوباره دنیا شود

نمیدونم تو چه شرایط بدی هستی‌ که فکر و ذهنت سمت خودکشیه

ولی به خانوادت در نبودت فکر کن

به آینده ای که با تلاش میتونی قشنگ ترین حالت ممکن رقمش بزنی

و به کلی اتفاق خوب دیگه که وقتی نباشی نمیتونی تجربش کنی

من کردم خودکشی پشیمون میشی دنیا ارزش نداره مهم نیست چی هست مهم اینکه چی میشه

منم دوبار تا نصفه هاش انجام دادم پشیمون شدم 

خداروشکر بخیر گذشت

دو جین کار سرم ریخته...اول باید خورشید را به آسمان سوزن کنمو بعد منت ماه را بکشم تا به شب برگردد، سپس بادها را هل بدهم تا دوباره وزیدن بگیرند ...و آنقدر با گل ها حرف بزنم تا به یاد آورند روزی زیبا بوده اند ...بعد از تو این دنیا یک دنیا کار داردتا دوباره دنیا شود
دلیلی برا زنده موندن ندارم خیلی خستم

چند سالته

یکم دووم بیار

تا اینجا ک دووم اوردی 

خدا خودش ی دلیل بهت نشون میده واسه ادامه دادن

نمیدونم تو چه شرایط بدی هستی‌ که فکر و ذهنت سمت خودکشیه ولی به خانوادت در نبودت فکر کن به آینده ای ...

خانوادم خودشون آرزو مرگمو میکنن قبلا قایمکی می‌شنیدم الان تو روم میگن

آینده ای برام نمونده نمیتونم بیرون سرمم بلند کنم 

چند سالته یکم دووم بیار تا اینجا ک دووم اوردی  خدا خودش ی دلیل بهت نشون میده واسه ادامه دادن

۱۷

نمیتونم جایی برم از کتک خسته شدم چ دلیلی همه بهم پشت کردن حتی کسی ک باعث همه بدبختی های منه کسی ک عاشقشمم ولم کرد 

خانوادم خودشون آرزو مرگمو میکنن قبلا قایمکی می‌شنیدم الان تو روم میگن آینده ای برام نمونده نمیتونم ...

چند سالته الان؟

تو میتونی درآمد داشته باشی

از گوشی یا بیرون یه طوری که خوب پول دربیاری بعد خونه بخری بری از پیششون

درسته ممکنه دو سه سال طول بکشه اما تو زندگی مستقلی و عشق و حال مجردیو تجربه کردی

فقط باید اراده کنی و نگی نمیشه

بهونه هم نیاری