2777
2789
عنوان

پدر شوهرم منو ذلیل کرد

2149 بازدید | 35 پست

شوهرم منو نمیبرد بیرون رفتم اونجا خبر بارداریمو گفتم پدر شوهرم گفت برا افتادن هست و باز ناراحتی نمیگفتی بهتر بود گفتم عمر بچم دست اونیه که بهم داده چون دچار سقط مکرر هستم و دکترا گفتن اگه 200تا جنینم بزاری همین میشه و درمانی نداره از خدا میخام بحق دل شکستم این یه گل دختر یا گل پسری بشه تو چشم کسای که بیماری مردم رو میکنن تو چشمشون😔دلم خیلی شکست ولی مطمئنم این میمونه صد در صد میمونه باید بمونه 😔😔😔😔😔😔تازه جاریمم زد زیر خنده که این دختره (یعنی من)خودش اندازه یه بچس معلومه بچه زا نیست 😔😔درجا اومدم خونه خودمون😔😔بدون خداحافظی به شوهرم گفتم پاشیم بریم اونم پاشد الانم پیام دادن چرا رفتین جوجه ها هنوز سیخ نشده بود بعد الان شوهرم میگ ما به درد خودمون میسوزیم دیگران خندشو میکنن و منی که میتونستم وسط جماعت بگم جاریم اتباع هست و ازمون مخفی کرده و نگفتم و هیچکیم نمیدونه جز شوهرش 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای چی خبر بارداری تو گفتی؟؟؟؟؟ 

اصلا به بقیه چه که تو مشکل داری 

چرا همه چیو به همه میگین!!!!! 

۱۳۹۹: یه روزی به ۳ تا هدف هام میرسم 💫🌱       ۱۴۰۴: دوتا از هدف هام تیک خورد در راه رسیدن به سومین هدفم هستم🥰❤️

عه اخرش ب برادرشوهرت گفتی اتباعه؟ از دختره زهر چشم بگیر، بذار بدونه ک میدونی😁😁

ااره بهش گفتم و حرصی شد و نمیدونست من ارومش کردم زنگ زد و زیر زبونش رفت تا از زبون خودشم بشنوه و گفت واسه از دست ندادن تو این دروغو گفتم و کلی  برادر شوهرم صحبت کردم که خجالت کشیده و ایا

خب خواهر من، شما که مشکل خودتو می دونی می ذاشتی انشاءالله به امید خدا این بارت به ثمر بشینه بری ماههای بالاتر بعد می گفتی

الان خیلیا بارداریشونو سعی می کنن مخفی کنن تا حداقل اوایل بارداری بگذره و از سلامت بچه تا حدودی مطمئن بشن بعدا که ماههای بارداری بالاتر رفت بعدا اعلام می کنن

اینجوری هم روح و روان خودت راحت تره

هم از چشم و نظر تنگ یه عده در امانی

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️