2777
2789
عنوان

پدر شوهرم منو ذلیل کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 2171 بازدید | 35 پست

من میدونم که دل  شما شکسته و چقدر ناراحتی حقم داری ولی مسئله جاریت به شما ارتباطی نداشت که اتباعه مگه اتباعها چشونه اونام عین شما آدمن غیر اینه این حرفاتون درست نیست الان شما ممکنه دل خیلیا رو با این حرف شکونده باشین اتباع که اتباع مگه شما کی هستید!!!!! 

ببین اگه نمونه دیگه نمیشه بچه دار شیم چون بیشتر از 4تا سقط رحمو داغون میکنه مثل ایه که رحمتو بزاری و ...

رفتار آدما به ذاتشون برمیگرده نه به ملیت و این چرت و پرتا اینا رو با خودتون هر روز تکرار کنید الان پدرشوهرتون ایرانیه ولی اینم برخوردش پس همه جا خوب و بد داره هیچ ملیتی هم بر دیگری برتری نداره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین اگه نمونه دیگه نمیشه بچه دار شیم چون بیشتر از 4تا سقط رحمو داغون میکنه مثل ایه که رحمتو بزاری و ...

این چه حرفیه میزنی گلم ؟ کی گفته سقط مکرر سرطان رحم میاره ؟ 

من خودم ۴ تا سقط کردم تا پسر دومم بدنیا اومد.مادرم بیش از،۱۰ تا سقط کرد تا ما بدنیا اومدیم و موندیم.

سقط مکرر هم یک بیماریه مثل بقیه بیماری ها که راه و درمان داره

الان ما سقط مکرری ها یه گروه داریم که اکثرشون ۷_۸ تا و خیلیشون بیش از ۱۰ تا سقط داشتن و الان تحت درمانن و خیلیاشون الان مثل من بچه دار شدن یا ماههای اخره بارداریشونه.شما باید بری پیش دکتر سقط مکرر و راه درمانت رو پیدا کنی.به چرت و پرتهای دکتر زنان گوش نده و پیش کسی برو که تو سقط مکرر تخصص داره ،مثل دکتر عارفی ، دکتر رزاقی و ....

اصلا بگو ببینم چندتا سقط داشتی مگه ؟ و چندهفته بودن ؟ اگه منظورت ۳ قلوها هستن که طبیعیه خیلی از چندقلو زایی ها منجر به سقط میشن چون بعضیاز  رحم ها توان و کشش چندجنین یکجا رو نداره

خدا بزرگه انشالله گل دختر یا گل پسرت و با دل خوش و سالم بغل بگیری، براش نذر سیب شهید علی جهانیاری کنید، یه مقدار مشخصی سیب و نیت کن که ببری یه جای مشخصی پخش کنی به نیت شهید علی جهانیاری و بعد از اینکه حاجتت و گرفتی ببر همونجایی که نذر کردی پخش کن، خیلی مجربه