شوهرم منو نمیبرد بیرون رفتم اونجا خبر بارداریمو گفتم پدر شوهرم گفت برا افتادن هست و باز ناراحتی نمیگفتی بهتر بود گفتم عمر بچم دست اونیه که بهم داده چون دچار سقط مکرر هستم و دکترا گفتن اگه 200تا جنینم بزاری همین میشه و درمانی نداره از خدا میخام بحق دل شکستم این یه گل دختر یا گل پسری بشه تو چشم کسای که بیماری مردم رو میکنن تو چشمشون😔دلم خیلی شکست ولی مطمئنم این میمونه صد در صد میمونه باید بمونه 😔😔😔😔😔😔تازه جاریمم زد زیر خنده که این دختره (یعنی من)خودش اندازه یه بچس معلومه بچه زا نیست 😔😔درجا اومدم خونه خودمون😔😔بدون خداحافظی به شوهرم گفتم پاشیم بریم اونم پاشد الانم پیام دادن چرا رفتین جوجه ها هنوز سیخ نشده بود بعد الان شوهرم میگ ما به درد خودمون میسوزیم دیگران خندشو میکنن و منی که میتونستم وسط جماعت بگم جاریم اتباع هست و ازمون مخفی کرده و نگفتم و هیچکیم نمیدونه جز شوهرش
هر موقع تابیک هاتو خوندم چشام تا چند دقیقه گرد مونده!!!!
انشالله تو دلیت برات بمونه و به سلامتی بغلش کنی
خوب خوب ...بعد مدت ها برگشتم سایت...این بار با هدف متفاوت...یه زن نسبتا خسته ولی شاکی از روزگار که چالش های زندگی کلی تغییرش داده و قوی ترش کرده...تصمیم گرفتم کنکور تجربی شرکت کنم و به ارزوم برسم...نه صرفا به خاطر مزیت های مالیش ...چون روح تشنه مو سیراب میکنه...این جا میخوام از روزمرگی هام بگم...درد دل کنم ...حرفای دلمو که هیچ جا نمیتونم بزنم بگم...برسه روزی که تاپیک موفقیت تو کنکورمو بزنم ...بگو انشالله
عزیزم شما که سابقه سقط دارین براچی انقدر زود به همه خبر میدین؟! من خبر بارداریمو فقط به مادرم اول گفتم وقتی سونوی تشکیل قلب رفتم والحمدلله سالم بود همسرم به خانوادش گفت هرچند نظر من بود بعد سونوی nt بگیم که همسرم تحمل نداشت
ببین منم مثل شما هستم ۱۱ساله بچه ندارم اما یه چیزیو خوب میدونم گه خدا به دل شکستت نگاه میکنه و صاحب اولاد میشی نمیدونم چرا اما به دلم افتاده بچت برات میمونه خوب کاری کردی هیچی نگفتیو اومدی خدا خودش میبینه و جوابشو میده
خواب دیدم شهریور باردار میشم توی خواب حساب کردم بچم خردادی میشه برام دعا کنید بعداز ۱۲سال به آرزوم برسم حتی خوابشم برام شیرین بود من تاابد منتظر امیرعلی و نفس کوچولوم میمونم میدونم خدا به من نگاه میکنه و منم مادر میشم
ان شاءالله عزیزم این بار بچت رو صحیح و سالم بغل می گیری
میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ. ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده
یه کاری هست با نخ ابریشم فکر کنم می کنن نمی دونم چنتا سوره قدر بهش می خونن و گره میزنن می بندن به کمر زن حامله باعث میشه بچه نیفته و حتما موقع زایمان باید بازش کرد چون میگن اینقدر اثرش قویه حتی ممکنه باعث سخت زایی و به دنیا نیومدن بچه بشه.
برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️
ببین منم مثل شما هستم ۱۱ساله بچه ندارم اما یه چیزیو خوب میدونم گه خدا به دل شکستت نگاه میکنه و صاحب ...
ببین اگه نمونه دیگه نمیشه بچه دار شیم چون بیشتر از 4تا سقط رحمو داغون میکنه مثل ایه که رحمتو بزاری و بهش دارت بزنی دکتر گفت سرطان رحم و اینا میگیری بعدش و کلی استرس دارم و سعی دارم ارومش باشم
ببین اگه نمونه دیگه نمیشه بچه دار شیم چون بیشتر از 4تا سقط رحمو داغون میکنه مثل ایه که رحمتو بزاری و ...
تحقیق نکردی ببینی چرا سقط مکرر داری؟درمان نداره؟استراحت مطلقم باشی بازم سقط میشن؟ببین برای خدا هیچینشدنی نیست اینم بدون همه چیز بچه نیست من الان ۳تا جتین دارم اما باورت میشه یک ساله دل دل میکنم برم برای انتقال میدونی چرا چون حس میکنم زندگی بدون بچه شیرین تره یه بچه بیاد روح و روانمو بهم میریزه به خدا بسپار بخاد بهت بده میده
خواب دیدم شهریور باردار میشم توی خواب حساب کردم بچم خردادی میشه برام دعا کنید بعداز ۱۲سال به آرزوم برسم حتی خوابشم برام شیرین بود من تاابد منتظر امیرعلی و نفس کوچولوم میمونم میدونم خدا به من نگاه میکنه و منم مادر میشم
امیدواری الکی نمیدم ولی به دل منم افتاده که ان شالله موندنی هست
چند وقتته دقیق؟
دورت بگردم
چرا میری میگی بهشون؟؟؟
تا ۴ ماهت پر بشه بعد ان شالله
من یه معلمم🌱.دلیل اینکه میام نی نی سایت سرگرمی نیست،یه جور انجام وظیفه س،یه جور کمک کردن، البته تا جایی که بدونم.پستایی که میذارم برای روشن شدن افکار هست. اتفاقا از اینکه ریپلای میکنید و جواب نظراتم رو میدید خیلی خوشحال هم میشم. در ضمن ،ادامه ی امضام تبلیغ نیست. تجربه ی شخصی خودم و گروووهی از انسان هاست. * وقتی خواستید زندگی مشترک خیلییی خوبی داشته باشید و همسرتون رو اونجوری هست درک کنید و درست زندگی کنید،هم چنین وقتی نمیدونید چجور مردتون رو قوی و بزرگ ترش کنید و چطور مرد مقتدر زندگیتون کنیدش، به این آی دی تو ایتا پیام بدید.Admin_hamsardari@ ( ادمین دوره ی همسرداری). یا واذد این لینک شید(https://eitaa.com/joinchat/4060939106C6b31f6b3be)اونوقت بشین زیر سایه ی مردونش لذت زن بودن رو تجربه کن.