سلام خانوما خواهر من ۱۴۰۰پسرش دنیا اومد بعد یک هفته گفتن قلب و ریه ش مشکل داره تهران دوبار عملش کردن اما بار دوم متاسفانه اسمونی شد پارسال، بعد از اون خواهرم چن بار دکتر رفت و ازمایش داد گفت هردو سالم هستن هم خودش هم همسرش و بیماری پسرش صرفا مادرزادی بوده و ربطی به ژنتیک نداره امروز فهمیدیم که خواهرم بازم بارداره ماه اولشه الان همش استرس داره ک سالمه یا نه، شما بوده کسی اطرافتون و بچه بعدش سالم بدنیا بیاد؟؟
در زندگی من عزیزی با رفتنش... شوق تمام آمدن ها را تا ابد از من گرفت...🖤
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
سلام عزیزم دقیقاهمین شرایطی که گفتی من خودم دارم چ ازمایش داده خواهرتون؟
والا دقیق نمیدونم اما یه کلینیک تو همدان هست مخصوص خانومای باردار گفت دکتر بعد ازمایشا گفته سالم هستین اما چون خواهرم اضافه وزن داره احتمالا خونش لخته شده و همین باعث شده پسرش اینطوری بشه
در زندگی من عزیزی با رفتنش... شوق تمام آمدن ها را تا ابد از من گرفت...🖤
ببین خواهرزاده کدوم بیمارستان تحت درمان بود من خیلی پرس وجوکردم میگن علت اصلی وراثت نقش داره من دوران بارداری اسپرین خوردم سردخترم دکترگفت غلظت خون داری