2777
2789
عنوان

بیماری قلبی مادرزادی

2163 بازدید | 33 پست

سلام خانوما خواهر من ۱۴۰۰پسرش دنیا اومد بعد یک هفته گفتن قلب و ریه ش مشکل داره تهران دوبار عملش کردن اما بار دوم متاسفانه اسمونی شد پارسال، بعد از اون خواهرم چن بار دکتر رفت و ازمایش داد گفت هردو سالم هستن هم خودش هم همسرش و بیماری پسرش صرفا مادرزادی بوده و ربطی به ژنتیک نداره امروز فهمیدیم که خواهرم بازم بارداره ماه اولشه الان همش استرس داره ک سالمه یا نه، شما بوده کسی اطرافتون و بچه بعدش سالم بدنیا بیاد؟؟

در زندگی من عزیزی با رفتنش... شوق تمام آمدن ها را تا ابد از من گرفت...🖤

اره زن عموی من بعد سالها دوا درمون و سقط یه پسر بدنیا آورد ۲۰ روزه بود گفتن قلبش مشکل داشته و فوت میکنه نوزاد

بعدش دوباره باردار میشه الان دخترعموم هم سن منه😊

❤برای سلامتی و تعجیل در فرج صاحب الزمان صلوات❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره زن عموی من بعد سالها دوا درمون و سقط یه پسر بدنیا آورد ۲۰ روزه بود گفتن قلبش مشکل داشته و فوت می ...

خداحفظش کنه

سلام عزیزم دقیقاهمین شرایطی که گفتی من خودم دارم چ ازمایش داده خواهرتون؟

والا دقیق نمیدونم اما یه کلینیک تو همدان هست مخصوص خانومای باردار گفت دکتر بعد ازمایشا گفته سالم هستین اما چون خواهرم اضافه وزن داره احتمالا خونش لخته شده و همین باعث شده پسرش اینطوری بشه

من یه سقط تو۱۶هفته داشتم بعد۶ماه باردارشدم دخترم بامشکل قلبی مادرزاد به دنیااومد پنج سال تحت درمان م ...

عزیزم جاش سبز بشه الهی، ما که تو سال دو سالو نیم اصلا زندگی نکردیم از غصه خواهرم

والا دقیق نمیدونم اما یه کلینیک تو همدان هست مخصوص خانومای باردار گفت دکتر بعد ازمایشا گفته سالم هست ...

دکتر بهش گفته که باید اکوجنین بده توبارداری اگه نه حتماانجام بده که خدایی نکرده مشکلی بود ختم بارداری بده

دکتر بهش گفته که باید اکوجنین بده توبارداری اگه نه حتماانجام بده که خدایی نکرده مشکلی بود ختم باردار ...

اره اکو جنین باید بده 

اره اکو جنین باید بده 

ببین خواهرزاده کدوم بیمارستان تحت درمان بود من خیلی پرس وجوکردم میگن علت اصلی وراثت نقش داره من دوران بارداری اسپرین خوردم سردخترم دکترگفت غلظت خون داری 

عزیزم جاش سبز بشه الهی، ما که تو سال دو سالو نیم اصلا زندگی نکردیم از غصه خواهرم

خدانصیب هیشکی نکنه دردورنج ی که بچه های ماکشیدن همه ی ازمایش ژنتیک ودادم ۳۰میلیون هزینه کردم بازاضطراب دارم واسه اقدام به بارداری

ببین خواهرزاده کدوم بیمارستان تحت درمان بود من خیلی پرس وجوکردم میگن علت اصلی وراثت نقش داره من دورا ...

فک کنم شهید رجایی اگه اشتباه نکنم 

فک کنم شهید رجایی اگه اشتباه نکنم 

دخترمنم شهیدرجایی مرکز قلب دکترمهدوی تحت درمان بود خواهرتون همدان زندگی میکنه دخترمن تی اف بود ریسک عملش خیلی بالابود رفت تولیست پیوند به پیوند نرسید