2777
2789
عنوان

بیماری قلبی مادرزادی

| مشاهده متن کامل بحث + 2487 بازدید | 33 پست
خدانصیب هیشکی نکنه دردورنج ی که بچه های ماکشیدن همه ی ازمایش ژنتیک ودادم ۳۰میلیون هزینه کردم بازاضطر ...

خدا بزرگه انشالله درمان بشی و کوچولوتو بغل کنی

در زندگی من عزیزی با رفتنش... شوق تمام آمدن ها را تا ابد از من گرفت...🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترمنم شهیدرجایی مرکز قلب دکترمهدوی تحت درمان بود خواهرتون همدان زندگی میکنه دخترمن تی اف بود ریسک ...

نه ما کردستان هستیم اما همدان مراکز درمانیش بهتره نزدیکترم هست به ما، خواهرزاده من خیلی وضعش بود طفلی هم قلبش سوراخ بود هم رگش گرفته بود هم ریه ش تنگ بود اکسیژن خوب بهش نمیرسید

نه ما کردستان هستیم اما همدان مراکز درمانیش بهتره نزدیکترم هست به ما، خواهرزاده من خیلی وضعش بود طفل ...

خیلی سخته من کرج زندگی میکنم میدیدم مادرایی که شرایط منو داشتن خیلی عذاب میکشیدیم هم خودمون هم بچه هامون انقدرحسرت بچه به دلم هست فقط سپردم به خدا انشالله فرزند سالم وصالح وزیبا به مادرای مثل ماببخشه بلکه ازداغ مون کم شه

خیلی سخته من کرج زندگی میکنم میدیدم مادرایی که شرایط منو داشتن خیلی عذاب میکشیدیم هم خودمون هم بچه ه ...

انشالله، خواهرم همیشه میگه تو بیمارستان بچه هایی بودن که همش به بچه خودم امیدوار میشدم انقد وضعشون بد بوده طفلیا، خواهر من سزارین شد بخیه هاشو همراه مریضای دیگ کشیده بودن براش بیمارستان نکشیده بود گفته بودن باید نامه داشته باشی، الان هم خوشحالیم هم میترسیم

انشالله، خواهرم همیشه میگه تو بیمارستان بچه هایی بودن که همش به بچه خودم امیدوار میشدم انقد وضعشون ب ...

احتمالا بخیه ش جذبی بوده احتیاج به کشیدن نداشته من سزارین بودم بخیه نکشیدم امادکترزنان ودرجزیان بزاره

احتمالا بخیه ش جذبی بوده احتیاج به کشیدن نداشته من سزارین بودم بخیه نکشیدم امادکترزنان ودرجزیان بزار ...

نه جذبی نبود گفتن یا برو شهر خودتون یا از دکتر خودت نامه بیار، دعا کنید بچشو صحیح و سالم بغل کنه

نه جذبی نبود گفتن یا برو شهر خودتون یا از دکتر خودت نامه بیار، دعا کنید بچشو صحیح و سالم بغل کنه

میگم اگه جذبی نبوده چطورعفونت نکرده؟ قبل اینکه بارداربشه باید یه متخصص زنان میگفت یاچک میشد

میگم اگه جذبی نبوده چطورعفونت نکرده؟ قبل اینکه بارداربشه باید یه متخصص زنان میگفت یاچک میشد

نمیدونم والا شهر ما هرکی سزارین بشه بعد ده روز میرن بخیه هاشونو میکشن

من یه سقط تو۱۶هفته داشتم بعد۶ماه باردارشدم دخترم بامشکل قلبی مادرزاد به دنیااومد پنج سال تحت درمان م ...

پسر منم ماه قبل تو بیمارستان رجایی

آسمونی شد

دقیقا تحت نظر مهدوی بود دکتر غلامپورم جراحیش کرد

بچم سه ماه آی سی یو بستری بود چقدر عذاب کشید

آخرشم تو پنج ماهگی از دستمون رفت

لعنت به هرچی بیماری مادرزادی قلبه

پسر منم ماه قبل تو بیمارستان رجایی آسمونی شد دقیقا تحت نظر مهدوی بود دکتر غلامپورم جراحیش کرد بچم ...

تسلیت میگم عزیزم انشالله جاش سبزبشه بایه نی نی سالم وصالح وزیبا دکترمهدوی راسته میخوادمهاجرت کنه؟ دکترغلامپور وقتی شرایط دخترم ودید گفت چیکارش دارید بزارزندگیش وبکنه عمل شه یک درصد زیرعمل بیرون نمیاد رفت تولیست پیوند وآسمونی شد🖤🖤خدانصیب هیچ مادری نکنه وقتی بری بیمارستان برگشتت باخداست

ببین خواهرزاده کدوم بیمارستان تحت درمان بود من خیلی پرس وجوکردم میگن علت اصلی وراثت نقش داره من دورا ...

سلام عزیزم جای فرزندتون سبز باشه ان‌شاءالله

عزیزم وراثتی یعنی مثلا اقوام شما یا همسرتون داشتن؟درسته که میگن توی اقوام مرد باشه احتمالش بالاست که به پسرا برسه؟