سلام خانوما خواهر من ۱۴۰۰پسرش دنیا اومد بعد یک هفته گفتن قلب و ریه ش مشکل داره تهران دوبار عملش کردن اما بار دوم متاسفانه اسمونی شد پارسال، بعد از اون خواهرم چن بار دکتر رفت و ازمایش داد گفت هردو سالم هستن هم خودش هم همسرش و بیماری پسرش صرفا مادرزادی بوده و ربطی به ژنتیک نداره امروز فهمیدیم که خواهرم بازم بارداره ماه اولشه الان همش استرس داره ک سالمه یا نه، شما بوده کسی اطرافتون و بچه بعدش سالم بدنیا بیاد؟؟
در زندگی من عزیزی با رفتنش... شوق تمام آمدن ها را تا ابد از من گرفت...🖤
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دخترمنم شهیدرجایی مرکز قلب دکترمهدوی تحت درمان بود خواهرتون همدان زندگی میکنه دخترمن تی اف بود ریسک ...
نه ما کردستان هستیم اما همدان مراکز درمانیش بهتره نزدیکترم هست به ما، خواهرزاده من خیلی وضعش بود طفلی هم قلبش سوراخ بود هم رگش گرفته بود هم ریه ش تنگ بود اکسیژن خوب بهش نمیرسید
نه ما کردستان هستیم اما همدان مراکز درمانیش بهتره نزدیکترم هست به ما، خواهرزاده من خیلی وضعش بود طفل ...
خیلی سخته من کرج زندگی میکنم میدیدم مادرایی که شرایط منو داشتن خیلی عذاب میکشیدیم هم خودمون هم بچه هامون انقدرحسرت بچه به دلم هست فقط سپردم به خدا انشالله فرزند سالم وصالح وزیبا به مادرای مثل ماببخشه بلکه ازداغ مون کم شه
خیلی سخته من کرج زندگی میکنم میدیدم مادرایی که شرایط منو داشتن خیلی عذاب میکشیدیم هم خودمون هم بچه ه ...
انشالله، خواهرم همیشه میگه تو بیمارستان بچه هایی بودن که همش به بچه خودم امیدوار میشدم انقد وضعشون بد بوده طفلیا، خواهر من سزارین شد بخیه هاشو همراه مریضای دیگ کشیده بودن براش بیمارستان نکشیده بود گفته بودن باید نامه داشته باشی، الان هم خوشحالیم هم میترسیم