2777
2789
چند سالشه؟ دخترم الان ۵ روزه، اسهال بهتر شده، دیروز بالا نیاورد..امروزم تا ظهر خوب بود دوباره بی حال ...

حتما داروهاش را مرتب نمیدی 

چون اگه مرتب دمتیرون هر۸ساعت بدی استفراغ قطع میشه بعد میشه اسهال که بعدان را درمان کنی

کیدی لاکت همراه زینک روزی یکبار بده حتما صورتی هستن هر ساشه 

یوموگی هم یکی بده عفونت روده را درمان میکنه 

من ۴سالشه

شربت دی سیکلومین نباید با مترونیدازول بدی تداخل داره اکه مترونیدازول ندادی دی سیکلومین بده دل دردش را میندازه و سریع خوب میشه 

والا دخترم خوب بود صبح یکم کسل بود غذا زیاد نخورد موقع شام گفتم بیا زودتر بهت شام بدم بخاب بعد میگفت ...

دقیقا علائم بچتون مثل بچه منه..اونم تب نکرد ولی گر میگرفت

خدا جونم همیشه توکلم بر توست😍 شکر به خاطر همه چیز😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دستت درد نکنه عزیزم ولا شربت لاکتوز دارم میخورم اصلا فایده نداره

اینها را یک روز استفاده کن ببین چطور نتیجه میگیری خیلی عالیه 

یعنی شما یک فمی لاکت با یک یونوگی بخور فرداش خوبی برای اینکه عفونت ازبین بره کامل سیپرو دوروز بخور هرظ۱۲ساعت 

حتما داروهاش را مرتب نمیدی  چون اگه مرتب دمتیرون هر۸ساعت بدی استفراغ قطع میشه بعد میشه اسهال ک ...

دی سیکلومن تو داروهای بود ولی دیدم بهتره ندادم بهش..فقط آنتی بیوتیک رو ادامه دادم...داروهای ضد تهوع و دل در رو سه روز اول دادم فقط..پس دوباره بدم بهش

دقیقا علائم بچتون مثل بچه منه..اونم تب نکرد ولی گر میگرفت

من دوشنبه شروع شد امروز خودش صبحانه خاست گفت بریم حمام اصلا روزهای قبل یاخواب بود یا تکون نمیخورد افتاده بود یکجا

حتما داروهاش را مرتب نمیدی  چون اگه مرتب دمتیرون هر۸ساعت بدی استفراغ قطع میشه بعد میشه اسهال ک ...

وای آنقدر بد دارو  هست که دیوانه شدم..منم دیدم بهتره گفتم فقط آنتی بیوتیک رو کامل بدم

گلوش هم چرک بود؟ دخترم گلوش انگار چرک داره..دکتر ولی دیدش گفت چیر خاصی نیست 

بهش فقط آب میوه بده و مایعات من پسرمو بردم براش سرم زدن بهتر شد چون آب بدنش کم شده بود

منم ببینم فردا بهتر نشه برم سرم بزنن..چون خیلی ضعیف شده بچم..مایعات فقط آب میخوره..قرص جوشان دکتر داد نمیخوره 

دی سیکلومن تو داروهای بود ولی دیدم بهتره ندادم بهش..فقط آنتی بیوتیک رو ادامه دادم...داروهای ضد تهوع ...

همیشه برای هر بیماری حتما۵روز تا یک هفته ادامه بده یا تا پایان ان دارو گاهی میگن تا۱۴روز هم بدید اما وقتی بیحاله یعنی خوب نشده