2777
2789
عنوان

تمومش کردم زندگی که‌ روی اب ساخته بودم خراب کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 8495 بازدید | 148 پست
ببخشید نمی‌خواستم باعث ناراحتیت بشم هیچ جا و نداشتم که حرف بزنم هیچکسو نداشتم اومدم اینجا خیلی سخته ...

منم خواهرم شوهرش ولش کرده رفته پدرم فوت شده مادرش هم فوت شده بیچاره ایقد بیکسه فقط میاد پیش من یا مامانم ماهی یکبار امشبم ک اومد با یکی دیگ دعواش شد

خدایا شکرت بخاطر تموم نعمت های ک بدون هیچ چشم داشتی بهمون عطا کردی🌷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم خواهرم شوهرش ولش کرده رفته پدرم فوت شده مادرش هم فوت شده بیچاره ایقد بیکسه فقط میاد پیش من یا ما ...

خداروشکر شمارو داره پشت و پناهشی میدونه حداقل یکیو داره به دردودلاش گوش بده

الکی دوروزه بحث میگرفت هرچی میگفتم بگو چطوری یه حرفی بارم میکرد بخاطر مادرش چیزایی که من چندین سال س ...

گفتم ک  ب حرفاش فکر نکن. سعی کن سر ب سرش نذاری .میدونم فشاره ، سخته ،اما ببین اگر ماشین میداد ب اونا و تو در درون خودت باخودت کنار میومدی بهتر بود یا این وضعیت؟ 

هر خواسته ای داشتی یک بار با ارامش بگو،دعوا نکن . 

با گذشت سن میفهمی ک خیلی چیزا ارزش حتی دهن باز کردن و ب زبون اوردن ندارن

ب این فک کن ک پسرت وقتی بزرگ شد خواست برات چیزی بخره ، همسرش نذاره( میدونم الان میگی همسرش حق داره. و...) اما بدون هر چی ب مادرش خدمت کنه بیشتر برکت میلد تو زندگیش. پس تو باهاش همراه باش وقتی میبینی کاری از دستت بر نمیاد

همی ام خیلی ب خودت از نظر مالی سخت نگیر ک بخوای جمع کنی. 

حالام ذهنتو پاک کن و بسپار ب خدا

🌸ممنون میشم اگر برای شادی روح مامان بابام صلوات بفرستید🌸
برام دعا کن بخدا خیلی محتاجم به دعاتون 😔😔

عزیزم امیدوارم در زودترین زمان ممکن حالت خوب بشه و دلت ب ارامش برسه 

💜تواستعاره ای هستی از تمام حس های خوب دنیا💜💞💞💞💞💞💞
گفتم ک  ب حرفاش فکر نکن. سعی کن سر ب سرش نذاری .میدونم فشاره ، سخته ،اما ببین اگر ماشین میداد ب ...

عزیزم بخدا من نه عروسی گرفتم ن جشن زایمان نه سرویس طلا خواستم نه لباس انچنانی.. مسافرت هنوز از وقتی ازدواج کردم نرفتم مامانش هرروز رستوران غذا میخوره من با هرچی نوخونه هست غذا درست میکنم گوشت و مرغ چندین ماهه نگرفته دم نزدم توی دوتا اتاق زندگی میکنم هیچوقت بهش غر نزدم هنوز تولد برای بچمون نگرفته هذموقع شد لباس مبخرم مادرش هر هفته فقط چند میلیون خرج حیوونای خونگیش می‌کنه اون نیاز ندارع هزاربار همون مامانش گفته واش کن اینو طلاق بده راحت شین😔من همه جوره پشتش بودم الان میگه لیاقت ماشین ندارم میگه همه این زندگی از سرتم زیادیه باید خدا رو هم شکر کنی لحظه رفتنی می‌گفت کاشکی مادرت سقطت کرده بود یا انداخته بودتت زباله راحت میشدن همه 

نه شاغل نیستم می‌گفت مهریه می‌گفت بهم ببخشید فلان جای خانوادمو میدم 😔

سلام عزیزم میفهممت خیلی سخته خیلی تا این درد وکسی نبینه نمیدونه چیه ایشالله هیچ کس نبینه ولی برای خودت و پسر گلت زنده باش و زندگی کن ب پسرت تکیه کن پسرت و دوست داشته باش میدونم ازش انتظار نداشتی ولی همونای که ادم ازشون انتظار نداره بدترن بهت درخواست میدم دوست داشتی هروقت خواستی باهام حرف بزن من خواهر ندارم و خوشحال میشم خواهرم بشی ♥️

دلم خواب میخواهدیه خواب عمیق 🖤💔🥺
سلام عزیزم میفهممت خیلی سخته خیلی تا این درد وکسی نبینه نمیدونه چیه ایشالله هیچ کس نبینه ولی برای خو ...

مرسی عزیزم مرسی هستین 😔خیلی مهربونی از خدا هرچی میخوای بهت بده‌