2777
2789
عنوان

تمومش کردم زندگی که‌ روی اب ساخته بودم خراب کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 8495 بازدید | 148 پست
آقای مزاحم تو سایت خانومها میچرخی ومزاحم میشی حرفای دروغت رو واسه خودت نگه دار توهم مرد قابل تکیه گا ...

مزاحم کی شدم خودم خبر ندارم سر درب سایت ننوشته ورود آقایون ممنوع اگه من اینجا دارم میگردم ب خاطر خودمه میخام اطلاعات کسب کنم اگر یک نفر پیدا شد ک بنده مزاحمش شده باشم حرفتون قبول ولی شایسته نیست ک تهمت بزنین تاسف هموطن

هر کس بی ما خوش است در خوشی اش تف.
چقدروحشتناک این حرفو به من میزد تالحظه مرگم نمیبخشیدمش چقدر ازت متنفره  وایی خدا اولین بارمه می ...

ازم متنفره؟من نچسبیدم بهش که باهام ازدواج کنه اون‌خواست شاید شما راست میگی الان اونقدر متنفر شده که این حرفارو میزنه بدون ذره ای فکر کردن ک چکار با عزت نفسم غرورم و قلبم می‌کنه 😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مطمین باش براش مهم نیست ..اگه مهم بود نمیزد اون حرفای دردناک رو آدم این حرفارو حتی به دشمنشم نمیزنه ...

مرسی که شما یاداوری کردی شما واقعا هم نوع من هستین میدونین چقدر خون تو دلم کردی بااین دوتا پستت اشکام بندنمیاد

عزیزم طبیعی هست بخاطر تنها بودن و اینکه اولین مرد زندگیت بوده ،بهش وابسته بودی و به واسطه این عشق بی ...

چه خوب تونستی برام دعا کن بتونم پاشم دیگه اصلا حتی اگه پشیمون شد نگاش نکنم بدجوری خردم کرد بدجوری

سلام گلم، اول بیا بغلم

بعد اینو بگم ک من هم پدر مادرم فوت کردند و خواهر و برادر هم ندارم. کمی درک میکنم منظورت از بی کسی و تنهایی چیه

ببین، این حرفایی ک میگم حاصل ۱۸ سال تجربه زندگی متاهلی. این روزها ک دعوا هست و حرفایی از سر بی فکری و فقط برا اینکه طرفو حالشو بگیرن برا همه پیش میاد. 

چه شب و روزهایی ک قلبمون میشکنه و چ حرفایی ک شنیدیم. 

من هم یه حرفایی شنیدم ک...

بیخیال

فقط اومدم بگم زیاد جدی نگیر، نه باید خیلی وابسته کسی غیر خدا بشی ک وقتی پشت کرد بهت یا حرفی زد،انقد ب هم بریزی. بعضی تا پیکاتو خوندم و دیدم ک چقد ب خدا ایمان داری. 

شاید همسرت عصبانی بوده یا تحت تاثیر حرفی یادارویی و یا... این حرفا رو زده. 

اونم الان پشیمونه.

نمیخوام بگم ببخش، فقط از ذهن خودت پاک کن

این فکراو فکرا و فکرا مثل خوره میفته تو ذهنت. پس تو قوی تر از فکرت باش ب خاطر بچت. 

من گه گاهی میام سایت. اگر خواستی میتونی برای حرف زدن رو من حساب کن. 

در ضمن یادت نره فقط خدا

🌸ممنون میشم اگر برای شادی روح مامان بابام صلوات بفرستید🌸
اینجا اومدم باهاتون درددل کنم از بس دلم پر  بود وجودم درد میکرد اینجا هم یه کاربر پیدا شد که بگ ...

خواهرم بنده شناختی از ذات همسرتون ندارم ولی میدونم اگر مردی زندگیش براش مهم باشه خودشو ب اتیش میندازه ت هر شرایطی برا حفظ اون زندگی حالا این اقا کتکتون میزنه و بدترین حرفا و تهمت حرامی بودن بهتون میزنه و خوردتون میکنه حالا انور قضیه رو من نمیدونم ک تا حالا آیا شما بهش امتیاز دادین ک باهاتون همسیر بوده یا ن واقعا دوستتون داشته اگه واقعه براش مهم بوده باشین برمیگرده اگه بهش امتیاز داده باشین و ازتون سو استفاده کرده باشه باز هم برمیگرده مطمعن باش

هر کس بی ما خوش است در خوشی اش تف.
سلام گلم، اول بیا بغلم بعد اینو بگم ک من هم پدر مادرم فوت کردند و خواهر و برادر هم ندارم. کمی درک م ...

سلام مرسی فداتشم خدا مادروپدرتون رو رحمت کنه ⁦❤️⁩

بیکسی زمانی هشت سالم بود فهمیدم مادذوپدر واقعیم کسایی بزرگم کردن نیستنرو حس کردم یه زمانی اومد همه کسم شد عاشقش شدم همه‌جو ه پاش بودم اون الان اصلا پشیمون نیست بخاطر حرفاش می‌دونم شاید الان خوشحاله ک رفته 😔😔خدا خودش کمکم کنه که قوی شم ببخشمش چون بخشش باعث میشه قلبم اروم شه ولی ترکش کنم دیگه نخوام هیچوقت کنارش زندگی کنم از خدا فقط همینو می‌خوام 😔

سلام مرسی فداتشم خدا مادروپدرتون رو رحمت کنه ⁦❤️⁩ بیکسی زمانی هشت سالم بود فهمیدم مادذوپدر واقعیم ک ...

نه از خدا بخواه هر چی ب صلاحته. گلم، ابجی کوچیک من، بعضیا ک تو سایت نظر میدن نمیدونم واقعا لای پر قو. بزرگ شدن ، خوش بحالشون. اما گاهی تو زندگی پیش میاد. سر ب سر همسرت نذار. نمیگم حرف کمی زده یا کتکی ک زده بی اهمیته، اما تا جایی ک میتونی ب خاطر پسرت محکم باش. 

از خدا بخواه هر چی ب صلاحته همون بشه. 

میگی سر چی دعوا کردین؟

🌸ممنون میشم اگر برای شادی روح مامان بابام صلوات بفرستید🌸

همه این روزا میگذرن  همه این دردا تموم میشن اما جای زخمش همیشه تا ابد باهاته این تویی ک تلاش میکنی قوی باشی ب بچت قوی بودنو یاد بدی یاد میگیری هرکس دو قدم اومد طرفت تو یه قدم بری طرفش یاد میگیری به هیچکس واسه درد دلات واسه تنهاییات واسه خوشی هات غمهات احتیاج نداری این تویی ک باید حال خودتو خوب کنی فقط صبور باش و بسپر ب زمان 

💜تواستعاره ای هستی از تمام حس های خوب دنیا💜💞💞💞💞💞💞
نه از خدا بخواه هر چی ب صلاحته. گلم، ابجی کوچیک من، بعضیا ک تو سایت نظر میدن نمیدونم واقعا لای پر قو ...

الکی دوروزه بحث میگرفت هرچی میگفتم بگو چطوری یه حرفی بارم میکرد بخاطر مادرش چیزایی که من چندین سال سختی کشیدم تو زندگی گرفته با بی پولی با سختی گذروندم که یه ماشین بخره باعث پیشرفتش بشم به مامانش گفته ماشین بفروشیم دوتا ماشین بخریم یکی باشه برای شما به منم میگه به تو ربطی ندارد تو اصلا ارزش هیچی نداری سختی کشیدی حقت بود همه زنا حق دارن از شوهرشون یچیز بخوان تو حق نداری تورو مادروپدرت پس انداختن رفتن حالا از من همه چی میخوای خیلی طولانیه حرفاش سرم در. میگیره حرف میزنم کلی زد سرمو کوبید اینور اونور 😭

اسی امشب ناراحت بودم خیلی با تاپیکت دارم گریه میکنم بی کسی بد دردیه

ببخشید نمی‌خواستم باعث ناراحتیت بشم هیچ جا و نداشتم که حرف بزنم هیچکسو نداشتم اومدم اینجا خیلی سخته حق من این زندگی نبود همیشه میگفتم خدا اگه مادروپدرمو گرفت شوهرمو بهم داد الان حرفایی زده که عمق بیکسی رو حس میکنم 😔😔😔