2777
2789
عنوان

تمومش کردم زندگی که‌ روی اب ساخته بودم خراب کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 8495 بازدید | 148 پست
چقدر برات ناراحت شدم واقعا درد بزرگیه واقعا همچین مردهایی بی غیرت عالم هستن مثل شوهر خودم🙂

😭حق من این نبود همه جوره پاش وایساده بودم هزاربار خیانت کرد فحش داد زد باز گفت ببخشید بخشیدم عاشقش بودم حقم این نبود 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیتونم پاشم خیلی ضعیف شدم با حرفاش کاری باهام کرده یه عمر از خودم بیزار شدم 

پس متاسفا مادر قوی نیستی .

ی مادر قوی ترین موجود دنیاس .

رو خودت بیشتر کار کن 

برای پسرم تمام تلاشمو میکنم بهم افتخار کنی عزیز دلم میشه برا به ارزو رسیدنم ی صلوات بفرستید .خدایا شکرت راه درستو نشونم دادی پسرم توتنها دارای من تو این دنیا هستی 
خواهر متاسفم هیچ جمله ای ندارم ک بگم و عارومتون کنم اونی ک ترکتون میکنه این رو باید بدونین لیاقتتون ...

خدا منو بوجود اورد من حتی اگر حروم زاده ای اونم میگه باشم بازم بنده خدام خیلی درد دارم هیچکسو ندارم هیچکس بهجز خدا خودش و پسرم اون هنوز خیلی بچه س بعضی وقتا میگم شاید باباش به اونم این حرفارو بزنه اونم به مادری قبولم نداشته باشه 

خواهر متاسفم هیچ جمله ای ندارم ک بگم و عارومتون کنم اونی ک ترکتون میکنه این رو باید بدونین لیاقتتون ...

آقای مزاحم تو سایت خانومها میچرخی ومزاحم میشی حرفای دروغت رو واسه خودت نگه دار توهم مرد قابل تکیه گاهی بودی نمیومدی سایت خانومها  مزاحم خانومها بشی اصلا اینارو بیخیال مردی که میاد سایت خانومها میچرخه معلومه چقدر آدم قابل تکیه گاهیه  آقای مزاحم حالا اومدی سایت خانومها ابراز.......😂😂😂

نمی‌دونم باور کن نمی‌دونم یه روز دنیاش بودم الان میگه تو نحسی تو حروم زاده اب زندگی منم تباه کردی ما ...

چقدروحشتناک این حرفو به من میزد تالحظه مرگم نمیبخشیدمش چقدر ازت متنفره  وایی خدا اولین بارمه میشنوم

دیگه نمی‌خوام برگرده فقط می‌خوام یه روز یفهمه با حرفاش چجوری شکستتم  

مطمین باش براش مهم نیست ..اگه مهم بود نمیزد اون حرفای دردناک رو آدم این حرفارو حتی به دشمنشم نمیزنه به یکی بزنه دیگه ببین چقدر ازت خسته و متنفر شده خیلی .......

خدا منو بوجود اورد من حتی اگر حروم زاده ای اونم میگه باشم بازم بنده خدام خیلی درد دارم هیچکسو ندارم ...

یک پسر همیشه پشت مادریع ک پاش وایستاده ن پدری ک ترکش کرده و شما ک مظلوم و بی کس هستین ایشون با این حرفای ک بهتون زده ن تنها شما رو ناراحت کرده باشه بلکه عرش خدا رو ب لرزه در اورده و مطمعن باشا مطمعن ک روزی چوبش رو خواهد خورد و ب نظرم ک بعد از چن روز برگرده ولی خواهرم مردی ک خیانت بکنه برای شما مرد نمیشه اونم داره از شما سواستفاده میکنه اینطور ک ب نظر میاد

هر کس بی ما خوش است در خوشی اش تف.
همیشه هزار تا اشتباه کرد بخشیدم بااینکه میدونستم زندگی که روی اب باشه اول و اخر باید غرق شه

عزیزم طبیعی هست بخاطر تنها بودن و اینکه اولین مرد زندگیت بوده ،بهش وابسته بودی و به واسطه این عشق بیمار سالهاازت سواستفاده شده ..خدا را شکر اول جوانی هستی ..همین الان خودت و بچه ت را نجات بده ..نوار درباره عزت نفس از دکتر  هلاکویی گوش بده. ‌من هم زود پدر و مادر م را از دست دادم به همین خاطر شدیدا به شوهر بد ذاتم وابسته بودم ..خیلی زجر کشیدم تا در نهایت تونستم خودم را رها کنم