2777
2789
لزومی نداره وقتی خودت نمیری بچه ها برن چرا رفتن بدون مادرشون  همسرتم وقتی زن گرفت اولویتش باس ...

خره نمی‌فهمه حوصله نداشتم بحث کنم.گفتم شب بچه هام خراب میشه با ذوق دارن میرم رستوران.الکی گفتم شما برید دایی داره میاد دنبالم منم میرم خونه مامانجون .اما نشستم تو خونه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خره نمی‌فهمه حوصله نداشتم بحث کنم.گفتم شب بچه هام خراب میشه با ذوق دارن میرم رستوران.الکی گفتم شما ب ...

الهی 

عب نداره 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

شوهرت بهت نگفت تو هم بیا بریم؟ باورم نمیشه شوهرت چقد بی محبته

هعییییی ....

۱۰ساله بخاطر همین چیزا باهاش جنگیدم.دیگه رهاش کردم ..اصلا دوسش ندارم.فقط ظاهرمو حفظ میکنم و تظاهر به دوست داشتنش میکنم تا بتونم کار کنم و یه پولی جمع کنم و بچه هام تا موقع بزرگ شن که بتونه ازم بگیرشون

چون با چشم دیده ک خانوادش بهم بارها بی احترامی کردن بارها دخالت های بیجاشون رو دیده

اها اگه نامزد من بود میگفت منظوری نداشتن تو سخت گیری

ایشون جیگر منه ❤️@میگن_ک_جذابم ❤️بسپار به خدا هیچیم دیگه نگو،خدا میدونه تو نمیدونی💚
سر چی با خانوادش قطع ارتباطی؟

همش متلک نینداختند و سر چیزای الکی قهر میکردم که چرا با فلانی گرم گرفته چرا کم ظرف شسته چرا دیر اومده چرا زود رفته چرا نشسته پیش شوهرش چرا نیومده تو اتاق با ما بشینه چرا چرا چرا....

منم طاقتم تموم شد بعد ۱۰سال،گفتم حالا قهر  رو نشونتون میدم دیگه نرفتم تو خیابون میبینمشون راهم رو عوض میکنم.

هعییییی .... ۱۰ساله بخاطر همین چیزا باهاش جنگیدم.دیگه رهاش کردم ..اصلا دوسش ندارم.فقط ظاهرمو حفظ می ...

خیلی سخته درکت میکنم

من هیشکیو ندارم پدرم فوت کرده مامانمم ازدواج کرده هیچ اختیاری از خودش نداره اگ شوهرم پشتم نباشه دق میکنم ۲ تا خواهرامم ازدواج کردن سر زندگیا خودشونن

یعنی برات بگم اول خدا رو دارم بعدم شوهرمو بچه هام

البته هیچ وقت ب بچه هام دل نمیبندم فقط شوهرمو میخوام و جونمم براش میدم از خدا خواستم هر جفتمون با هم بمیریم

خیلی سخته درکت میکنم من هیشکیو ندارم پدرم فوت کرده مامانمم ازدواج کرده هیچ اختیاری از خودش نداره اگ ...

عزییییزم خدا برای هم حفظتون کنه..کنه هیچ محبت ازین ندیدم