2777
2789
همش متلک نینداختند و سر چیزای الکی قهر میکردم که چرا با فلانی گرم گرفته چرا کم ظرف شسته چرا دیر اومد ...

خوب کردی مگه ادم مغزش چقد کشش تحمل کردنو داره

ولی ای کاش همسرتم پشتیبانت بود اون وقت اونا هم ادب میشدن من اگ شوهرم پشتم نبود الان طلاق گرفته بودم

خیلی داستان ها داره خیلی اذیتم کردن

۴ روز پیش خخانوادش برامون میوه و اینا داده بودن ب شوهرم

دارن موس موس میکنن  برا اشتی محاله دیگ ببخشمشون خیلی منو زجر دادن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب کردی مگه ادم مغزش چقد کشش تحمل کردنو داره ولی ای کاش همسرتم پشتیبانت بود اون وقت اونا هم ادب می ...

افسوس که یه بارم پشتم نبود.بهش میگم خوب تو که میری بچه هارو هم می‌بری اونا دیگه فاتحه میخونم برای من.میگن پسرمون که میاد بچه هاشم که میاره جیش میکنم به هیکل من...فایده ندارد نمیفهمه

حاضر 🖐😁  ما هم نرفتیم جایی و تنها میباشیم. البته گاهی تنهایی بیشتر خوش میگذره و از سکوت بیشتر لذت میبرم.   

---------------------------------------------------------

ترجمه رسمی انگلیسی در تهران | دارالترجمه رسمی انقلاب تهران 
دستگاه بدنسازی impulse

|  | 
ی بار هم مادر شوهرم جادو اورد ریخت تو اتاقم شوهرمم دید دیگ زبونش کوتاه شد 

وای چ هیولاییه😬😬😬😬

ایشون جیگر منه ❤️@میگن_ک_جذابم ❤️بسپار به خدا هیچیم دیگه نگو،خدا میدونه تو نمیدونی💚

من 

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!