2777
2789

چند روز بود قیافه میگرفت جواب سلاممم به زور میداد ولی من میرفتم راستش ماجرای ازدواجم طولانیه فقط در این بگم خیلی سلطه طلب و زورگوعه باهاشونم تو یه ساختمونم میگه تو مال منی باید به حرف من باشی صمیمی باشی بچسبی به من چرا مثل عروس جاریام نیستی چرا عروس فلانی فلان کارو میکنه تو نمیکنی

درباره خودمم بگم من مث خیلی عروسای دیگه از خانواده شوهر اذیت شدم ولی چون بی زبون و استرسی ام تا دعوا میکنن باهام تپش قلب میگیرم قرمز میشم کل بدنم میلرزه نکنه ام اسی مریصی خاصی دارم الان دارم با دستای لرزون مینویسم😭

من فقط یه نمونه از اذیتاشو میگم شما قضاوت کنید

روز عروسیم اومد ارایشگاه جنگ راه انداخت که مدل مو و تاجی که اون میگه رو بزنن برام چنان استرسی داد که نگو،درباره بچه درباره مسافرت همش جنگ میندازه من تازه ازدواج کردم شرایط مالی و جسمی خوبی ندارم خب😭😭حالم بده 

خستم از زندگی همش عروسای دیگه رو میکوبه تو سرم میگه تو چرا مثل اونا نیستی من به مادرشوهر اونا حسادت میکنم

من هفته ای یه بار میرم خونشون و واجبات و جشن و اینا اینور اونور میرم باهاشون ولی میگن هر روز بیا و هرسال باید با ما بیای شهرستان مسافرت الانم وسط دعواهای که باهام میکرد شوهرم صدام‌کرد پاشدم اومدم خونم شانس اوردم دست و مام داره میلرزه😭😭میگه من محبت میکنم تو نمیفهمی دستم نمک نداره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم اوایل ازدواج مثل تو بودم تا چیزی میشد رعشه و بدن لرزه می‌گرفتم حتی زبونم گز گز میکرد دیدم دارم سکته میکنم و بچم بی مادر میمونه خودمو زدم به بی خیالی دیگه.هر چی میگفتن انگار نمی شنیدم دیگه راحت شدم.

عزیزدلم😔

میشه بهش توجه نکنی؟ 

قربونت برم مادر و پدر و مادر شوهر و پدر شوهر که همیشه نیستن، تو الان خودت و اذیت کنی آسیب میبینی و بعد ها که اونا نبودن میگی وای ببین من بخاطر یه آدم خودم و اذیت کردم که الان سالهاست ندیدمش. 

تو مجبور نیستی بخاطر دیگران زجر بدی خودت و. 

هیچکس واست نمیمونه حتی شوهرت. 

توروخدا بیخیال شو نسبت به همه بی توجه باش هیچکس مهم تر از خودت نیست. انقدر حرص بخوری دور از جونت مریض بشی بیافتی کی میخواد یه لیوان آب دستت بده؟  همین مادر شوهر ک خودت و اذیت میکنی بخاطرش، حاضره بیاد ازت مراقبت کنه؟ 

آبجی قشنگم ازت خواهش میکنم بخاطر سلامتی خودت نه دیگران، مراقب خودت باش، تو باید همیشه سالم باشی که منت کش دیگران نباشی. 

خالقِ‌زیبای‌ِمن؛ دلم می خواد بغلت کنم ببوسمت و بگم خییییلی ممنون بابت توجهت!  با این بیماری توجهت و به من نشون دادی. همه جوره شاکر هستم و میپرستمت. شکرت، مهربون خدااااا 😍😍😍😍😍

خدا بهت صبر بده. کمی یوگا و مدیتیشن کار کن برا آرامش روح و روان ت خیلی خوبه. 

به اون زنه هم کاری نداشته باش

۱۴۰۱/۱/۱۰   امروز صدای قلب کوچولوشو شنیدم. بهترین حس دنیا😍 دعا کنین بمونه برام💚 از سقط متنفرم دیگه نمیخام تجربه ش کنم😢 انشالله خدا برای همه ی اونایی که منتظرنی نی هستن معجزه کنه. آمین💋💚💜💙💛۱۴۰۱/۲/۱۷  امروز رفتم سونوی ان تی....گف نی نی م دخمله😍خدایا ازت ممنونم که هوامو داری💄💅👠👗👸💗۱۴۰۱/۲/۲۲ امروز دکتر گف چون توی فامیلتون مشکل ژنتیک دارین حتما برا نی نی ت ازمایش سلفری بده. هزینه ش خیلی زیاده. فقط خداکنه بچه م سالم باشه😢۱۴۰۱/۳/۷هنوز جواب سلفریم نیومده جون به لبم کرده این آزمایشگاه. 😕اگه به لطف خدا سالم باشه میخام به خانواده همسرم بگم که باردارم. 😐۱۴۰۱/۳/۸امروز جواب آزمایش سلفریم اومد. خداروشکر بچه م سالمه😍😍از خوشحالی به مرز سکته رسیدم😜💃۱۴۰۱/۳/۲۸امروز بدترین روز زندگیمه حس میکنم کیسه آبم پاره شده. نصف شب که شوهرم بیاد میرم زایشگاه براچکاپ.....خدایا دخترمو از تو میخام فقط😭😭۱۴۰۱/۳/۲۹خدایاشکرت مشکلی نبودـ ترشحاتم مال کیستی هست که تو تخمدون چپم رشد کردهـ .بچه م سالمه....عاشقتم خدای خوبم😍😍😘😘1401/6/27امروز 32هفته م رفتم واسه وزن نی نی .دکترگف وزنش کمه 1600.شایدم صد گرم کمتر یک هفته هم کمتر از سن بارداریمه😓🥲کیست توی تخمدانمم خیلی بزرگ شده همش آبه خدا کنه نترکه برام شر درست نکنه🥺🥺وضعیت بچه مم بریچ هست فعلا سزارین پیش رومه😑خدایا امروزم دلم گرفته دخترمو مثل همیشه میسپارم به خدت. 💚التماس دعا مامانای مهربون نی نی سایت💚1401/7/21بلخره نی نی من امروز شش روزه شده. با وزن 1900تو هفته سی و پنجم بارداری دنیا اومد.....متاسفانه مسمومیت حاملگی دچار شدم و با فشار20اورژانسی سزارین شدم‌‌....خیلی خیلی ریزه.یک‌کم هم وزن ازدست داده. خدایا کمکم کن دختر نازمو بسلامت بزرگش کنم و این روزای سخت تموم بشه❤️اینم از خاطرات تلخ و شیرین بارداری من.🌷🌷🌷🌷💚وزن یکماهگی2400🧡وزن دوماهگی3600💙وزن چهارماهگی5100♥️وزن شش ماهگی 6200🩵وزن نه ماهگی 7200🩷وزن یکسالگی۸۵۰۰😍😍۱۴۰۲/۷/۱۵اولین تولدت مبارک عشقم🎉🎉🎉🎉وزن 16ماهگی 9500💚وزن۱۸ماهگی ۱۰🩷وزن دوسالگی 11
منم اوایل ازدواج مثل تو بودم تا چیزی میشد رعشه و بدن لرزه می‌گرفتم حتی زبونم گز گز میکرد دیدم دارم س ...

منم چندساله هی این تصمیمو میگیرم ولی دوباره چیزی میشه میشه همون آش و همون کاسه هرچقد میخوام بیخیال باشم قوی باشم نمیتونم فامیل شوه  هزارتا حرف پشتم میزنن اینارو بدتر پر میکنن علیه من منم ک فوری تپش قلب بدن لرزه اصن دست خودم نیست😭

عزیزدلم😔 میشه بهش توجه نکنی؟  قربونت برم مادر و پدر و مادر شوهر و پدر شوهر که همیشه نیستن، ت ...

درست میگی عزیزم ممنون ک وقت گذاشتی برام متن نوشتی حالمو بهتر کردی ولی بخدا دست خودم نیست مادرشوهرم میگه فامیلاشون پشت من حرف میزنن ک عروس بدیه چرا نمیاد فلان منم حالم بد میشه هی میگه عروسای دیگه خوبن فلانن هزاران حرف دیگه منم دست خودم نیس تا این شروع میکنه به جنجال دست و پام میلرزه تپش قلب میگیرم داغ میکنم اصن یجوری حالم بدمیشه هرچقدم به شوهرم میگم حالم بده میگه پاشو بریم خونه مامانم من به اونا چی بگم😐دردم یکی دوتا نیس شوهر بی پول بی عقل دهن بین بچه ننه ای که داندازه خانوادش دوسم نداره از همه دردام بدتره

درست میگی عزیزم ممنون ک وقت گذاشتی برام متن نوشتی حالمو بهتر کردی ولی بخدا دست خودم نیست مادرشوهرم م ...

الهی دورت بگردم اشکال نداره اصلا توجه نکن. دیدی خیلی رو مختن بهانه بیار برو جای دیگه. از من به تو نصیحت حتتتما با مشاور صحبت کن بهت راهکار میده. 

خالقِ‌زیبای‌ِمن؛ دلم می خواد بغلت کنم ببوسمت و بگم خییییلی ممنون بابت توجهت!  با این بیماری توجهت و به من نشون دادی. همه جوره شاکر هستم و میپرستمت. شکرت، مهربون خدااااا 😍😍😍😍😍
الهی دورت بگردم اشکال نداره اصلا توجه نکن. دیدی خیلی رو مختن بهانه بیار برو جای دیگه. از من به تو نص ...

من خیلی وقته این مشکلو داشتم با مشاوره دو سه سال پیش حرف زدم گفت برا خودت تعیین کن چند وقت یه بار بری همونو برو نه اضافه تر نه کمتر ولی اینا میگن مال ما باش اگر گوش نکنی نمک نشناسی

من کاری ندارم اون زندگیمو جهنم کرده از زندگی متنفرم فقط میخوام زودتر بمیرم

خدا نکنه🩷

۱۴۰۱/۱/۱۰   امروز صدای قلب کوچولوشو شنیدم. بهترین حس دنیا😍 دعا کنین بمونه برام💚 از سقط متنفرم دیگه نمیخام تجربه ش کنم😢 انشالله خدا برای همه ی اونایی که منتظرنی نی هستن معجزه کنه. آمین💋💚💜💙💛۱۴۰۱/۲/۱۷  امروز رفتم سونوی ان تی....گف نی نی م دخمله😍خدایا ازت ممنونم که هوامو داری💄💅👠👗👸💗۱۴۰۱/۲/۲۲ امروز دکتر گف چون توی فامیلتون مشکل ژنتیک دارین حتما برا نی نی ت ازمایش سلفری بده. هزینه ش خیلی زیاده. فقط خداکنه بچه م سالم باشه😢۱۴۰۱/۳/۷هنوز جواب سلفریم نیومده جون به لبم کرده این آزمایشگاه. 😕اگه به لطف خدا سالم باشه میخام به خانواده همسرم بگم که باردارم. 😐۱۴۰۱/۳/۸امروز جواب آزمایش سلفریم اومد. خداروشکر بچه م سالمه😍😍از خوشحالی به مرز سکته رسیدم😜💃۱۴۰۱/۳/۲۸امروز بدترین روز زندگیمه حس میکنم کیسه آبم پاره شده. نصف شب که شوهرم بیاد میرم زایشگاه براچکاپ.....خدایا دخترمو از تو میخام فقط😭😭۱۴۰۱/۳/۲۹خدایاشکرت مشکلی نبودـ ترشحاتم مال کیستی هست که تو تخمدون چپم رشد کردهـ .بچه م سالمه....عاشقتم خدای خوبم😍😍😘😘1401/6/27امروز 32هفته م رفتم واسه وزن نی نی .دکترگف وزنش کمه 1600.شایدم صد گرم کمتر یک هفته هم کمتر از سن بارداریمه😓🥲کیست توی تخمدانمم خیلی بزرگ شده همش آبه خدا کنه نترکه برام شر درست نکنه🥺🥺وضعیت بچه مم بریچ هست فعلا سزارین پیش رومه😑خدایا امروزم دلم گرفته دخترمو مثل همیشه میسپارم به خدت. 💚التماس دعا مامانای مهربون نی نی سایت💚1401/7/21بلخره نی نی من امروز شش روزه شده. با وزن 1900تو هفته سی و پنجم بارداری دنیا اومد.....متاسفانه مسمومیت حاملگی دچار شدم و با فشار20اورژانسی سزارین شدم‌‌....خیلی خیلی ریزه.یک‌کم هم وزن ازدست داده. خدایا کمکم کن دختر نازمو بسلامت بزرگش کنم و این روزای سخت تموم بشه❤️اینم از خاطرات تلخ و شیرین بارداری من.🌷🌷🌷🌷💚وزن یکماهگی2400🧡وزن دوماهگی3600💙وزن چهارماهگی5100♥️وزن شش ماهگی 6200🩵وزن نه ماهگی 7200🩷وزن یکسالگی۸۵۰۰😍😍۱۴۰۲/۷/۱۵اولین تولدت مبارک عشقم🎉🎉🎉🎉وزن 16ماهگی 9500💚وزن۱۸ماهگی ۱۰🩷وزن دوسالگی 11