حتی اگه یکی تو فضای مجازی هم چیزی بهم بگه که درست نباشه و یا به اشتباه، فکر بدی دربارم بکنه باعث میشه تا مدتها حالم بد باشه و خودخوری کنم.
روانشناس هم میرم بابت این مساله. اونم میگه چرا اینقدر برات مهمه که همه متوجه نیت خیرت باشن؟ مگه چی میشه یک فردی که نمیشناسیش یه فکر اشتباه دربارت بکنه و تو رو بد بدونه؟ آیا باعث میشه قانون هم تو رو بد بدونه؟ نمیدونم چرا ولی واقعا آزارم میده بخصوص که بعضی افراد خیلی ناجوانمردانه قضاوت (یا میشه گفت حمله) میکنن.
مثلا یه بار قرار بود برم دنبال خانم یکی از همکارام و سوارش کنم تا یه جایی برسونمش. رفتم محل قرار و دیدم یه خانمی حدودا ۴۵ الی ۵۰ ساله اونجا وایستاده و من فکر کردم همونه و رفتم جلوش ترمز کردم و پرسیدم شما خانم فلانی هستین؟ بعد چون حرفمو واضح نشنید فکر کرد من مزاحمم و گفت برو مرتیکه تورت رو جای دیگه پهن کن من منتظر شوهرمم! بعدم اصلا صبر نکرد من توضیحی بدم و رفت عقبتر وایستاد و همینطور فحش میداد. منم که دیدم صدامو نمیشنوه و اگه بخوام چیزی هم بگم بیشتر باعث میشه احساس ناامنی کنه. ناچارا رفتم ولی انقدر حالم خراب بود و عصبی بودم که حد نداشت. تا یکساعت دستام میلرزید از شدت عصبانیت. همینکه واقعا باورش دربارم این بود و نشد بهش بفهمونم سوءتفاهم شده خیلی آزارم میداد تا چندین روز حتی توی خواب یادم میومد، خواب از سرم میپرید و دوباره عصبی میشدم. آخه خانم، من جای پسر تو هستم این چه حرفایی بود! (میفهمم البته جامعه یه طوریه که اونم پارانوید کرده ولی من خیلی بدم میاد چوب بد بودن دیگران رو بخورم چون من خودم هیچوقت مزاحم کسی نشدم حتی لفظی)
یا مثلا همین چند دقیقه پیش یکی بدون اینکه اصلا منو بشناسه صرفا بخاطر اشتباه خودش که منظورمو بد فهمیده بود هرچی به دهنش رسید بهم گفت و حتی بعد از اینکه براش توضیح دادم اشتباه قضاوت کردی دیگه محل نذاشت و جوابی نداد. خب من اون چیزی که اون گفت نبودم، حتی کاملا برعکسش بودم ولی خیلی راحت اعصاب منو خراب کرد و رفت و براشم مهم نبود. اتفاقا خیلی هم ژست آدم خوبها رو گرفته بود و من این وسط یه آدم کثیف بودم که ذاتم خراب بود!
بخدا پسر بودن توی این جامعه خیلی کار سختیه. همه پسرها کثیف و منحرف و خیانتکارن مگه اینکه خلافش ثابت بشه!
من میدونم طبیعی نیست این میزان اهمیتی که برای حرف مردم قائلم ولی یکم حداقل در فضای مجازی ملاحظه کنید، آدمها از جنس آهن و سنگ نیستن. کلمات هم میتونه داغونشون کنه.
راهکاری دارین برای اینهمه حساسیت؟