2777
2789

حتی اگه یکی تو فضای مجازی هم چیزی بهم بگه که درست نباشه و یا به اشتباه، فکر بدی دربارم بکنه باعث میشه تا مدتها حالم بد باشه و خودخوری کنم.

روانشناس هم میرم بابت این مساله. اونم میگه چرا اینقدر برات مهمه که همه متوجه نیت خیرت باشن؟ مگه چی میشه یک فردی که نمیشناسیش یه فکر اشتباه دربارت بکنه و تو رو بد بدونه؟ آیا باعث میشه قانون هم تو رو بد بدونه؟ نمیدونم چرا ولی واقعا آزارم میده بخصوص که بعضی افراد خیلی ناجوانمردانه قضاوت (یا میشه گفت حمله) میکنن.

مثلا یه بار قرار بود برم دنبال خانم یکی از همکارام و سوارش کنم تا یه جایی برسونمش. رفتم محل قرار و دیدم یه خانمی حدودا ۴۵ الی ۵۰ ساله اونجا وایستاده و من فکر کردم همونه و رفتم جلوش ترمز کردم و پرسیدم شما خانم فلانی هستین؟ بعد چون حرفمو واضح نشنید فکر کرد من مزاحمم و گفت برو مرتیکه تورت رو جای دیگه پهن کن من منتظر شوهرمم! بعدم اصلا صبر نکرد من توضیحی بدم و رفت عقبتر وایستاد و همینطور فحش میداد. منم که دیدم صدامو نمیشنوه و اگه بخوام چیزی هم بگم بیشتر باعث میشه احساس ناامنی کنه. ناچارا رفتم ولی انقدر حالم خراب بود و عصبی بودم که حد نداشت.‌ تا یکساعت دستام میلرزید از شدت عصبانیت. همینکه واقعا باورش دربارم این بود و نشد بهش بفهمونم سوءتفاهم شده خیلی آزارم میداد تا چندین روز حتی توی خواب یادم میومد، خواب از سرم میپرید و دوباره عصبی میشدم. آخه خانم، من جای پسر تو هستم این چه حرفایی بود! (میفهمم البته جامعه یه طوریه که اونم پارانوید کرده ولی من خیلی بدم میاد چوب بد بودن دیگران رو بخورم چون من خودم هیچوقت مزاحم کسی نشدم حتی لفظی)

یا مثلا همین چند دقیقه پیش یکی بدون اینکه اصلا منو بشناسه صرفا بخاطر اشتباه خودش که منظورمو بد فهمیده بود هرچی به دهنش رسید بهم گفت و حتی بعد از اینکه براش توضیح دادم اشتباه قضاوت کردی دیگه محل نذاشت و جوابی نداد. خب من اون چیزی که اون گفت نبودم، حتی کاملا برعکسش بودم ولی خیلی راحت اعصاب منو خراب کرد و رفت و براشم مهم نبود. اتفاقا خیلی هم ژست آدم خوبها رو گرفته بود و من این وسط یه آدم کثیف بودم که ذاتم خراب بود!

بخدا پسر بودن توی این جامعه خیلی کار سختیه. همه پسرها کثیف و منحرف و خیانتکارن مگه اینکه خلافش ثابت بشه!

من میدونم طبیعی نیست این میزان اهمیتی که برای حرف مردم قائلم ولی یکم حداقل در فضای مجازی ملاحظه کنید، آدمها از جنس آهن و سنگ نیستن. کلمات هم میتونه داغونشون کنه.

راهکاری دارین برای اینهمه حساسیت؟

یک عدد مشهدی هستم!مجازات آدم خیانتکار این نیست که کسی به او اعتماد نمیکند، بلکه اینست که خودش دیگر نمی‌تواند به کسی اعتماد کند!

حق داری . یه لحظه قبل حرف زدن جوانب رو بسنج. کلا کمتر حرف زدن باعث میشه سوء تفاهم ها به حداقل برسه. مثلا خانم همکارت رو چرا باید بری دنبالش. بعضی کارها و حرفها ذاتا مشکل آفرین هستند. ازشون دوری کن.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمیدونم چی بگم خیلی سخته شرایطتون ولی اینم میدونم که باید سعی کنید بیخیال باشید و اینقد نسبت به خودتون سختگیر نباشید این بیخیالی هم یه شب بدست نمیاد و کم کم بهتون پیشنهاد میکنم دورهای معرفت شناسی و مراقبه انجام بدید روحتون کاملا مثبت میشه و اینقد سخت بهتون نمیگذره

که تو دنیای منی سبز بمانی همه عمر✨🌸🍃

حالا من دارم فکر میکنم اگه کسی اون خانم همکارو روی صندلی جلوی ماشین شما میداد چه فکری میکرد. به نظرم شما زیاد خودتو در مظان اتهام قرار میدی. یا اصولاً اینجا ی سایت زنانه است و ما زنها هم ویژگیهای شخصیتی خاص خودمونو داریم که خیلیاش رو شما آقایون درک نمی‌کنین. خوب چرا تو تاپیک ها جواب میدی؟

توی دنیای واقعی برای عزیزترینات یا کسایی که برات مهمن انرژی صرف کن ،کسی که تو رو بشناسه نیاز به توضیح اضافی نیست که بشینی بابت هر رفتارت توضیح بدی که نه اینجوری نیست اشتباه فکر میکنین،قضاوت اشتباه کردی....راجب غریبه ها اینجور وقتا با خودت توی دلت تکرار کن بگو چون طرف مقابلم ضربه خورده همه رو بد میبینه،مقصر من نیستم مقصر طرز فکر خودشه ،درمورد مجازی هم ،محیط اینجا رو جدی نگیر و اگه میبینی روت تاثیر منفی میزاره واجب نیست بیای ...یکم از مجازی دور شو....این طرز فکرت شده برات عادت یه خصلت اخلاقی شده فقط خودت میتونی کنترلش کنی اونم تمرین لازمه...یبار به خودت بگی مثلا حالا اشتباه فکر کرد راجبم مگه نونمو میده یا آبمو؟؟؟قرار نیست هر روز ببینمش که برام مهم باشه طرز فکرش نسبت بهم چیه...یه رهگذره .

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
حالا من دارم فکر میکنم اگه کسی اون خانم همکارو روی صندلی جلوی ماشین شما میداد چه فکری میکرد. به نظرم ...

همسرش نمیرسید بره دنبالش از من درخواست کرد برم. اون خانم که در جریان بود که من میام و صندلی جلو هم ننشست! اون کسی که من اشتباهی ازش پرسیدم شما فلانی هستین بد متوجه شد و زود قضاوت کرد

توی این سایت هم من کاملا به حریم خصوصی دیگران احترام میذارم و وارد تاپیک های زنانه نمیشم و عمدا هم اسم و عکس مشخص گذاشتم که کسی منو با خانم اشتباه نگیره. فقط تاپیک های عمومی که موضوعش جنسیت خاصی نداره و بتونم کمکی بکنم یا چیزی یاد بگیرم میرم.

اینجا هم یکی سوالی کرده بود که من جوابشو میدونستم حالا یه خانم دیگه چه فکرها که نکرد!

یک عدد مشهدی هستم!مجازات آدم خیانتکار این نیست که کسی به او اعتماد نمیکند، بلکه اینست که خودش دیگر نمی‌تواند به کسی اعتماد کند!

توی دنیای واقعی برای عزیزترینات یا کسایی که برات مهمن انرژی صرف کن ،کسی که تو رو بشناسه نیاز به توضی ...

ممنون

این متنو باید یه ده باری تکرار کنم برای خودم🙂

چه جالب منم دقیقم همینطورم چ دنیای واقعی با آدمایی ک منو نمیشناسن چه مجازی خیلی هم با خودم میگم مهم نیس اما موفق نبودم یادمه چندین ساله قبل یه خانم حامله اینجا حرفمو بد متوجه شد بعد تاپیک زد و بقیه کلی منو فحش دادن ک ب یه خانم حامله چرا اونجوری گفتم درصورتی ک اصلا منظور منو اون خانم بد فهمید هر چی توضیح دادم بدتر شد اونموقع اینقد حالم بد شد تا ۵ ۶ ماه دیگه اصلا سایت نیومدم... حتی الانم با وجود گذشت چندین سال ک یادم بیاد ناراحت میشم بابتش

ببخشید ولی من انقدر طرز فکرم منفی شده حتی فکر میکنم این تاپیکو گذاشتی برا مخ زنی🤦  در هرصورت ...

😐

نه من از روابط قبل ازدواج خوشم نمیاد (نه اینکه کار بدی باشه، من دوست ندارم)

خیالتون راحت کسی با خوندن تاپیک وسواس فکری من مخش زده نمیشه😂

اما برای شروع مخ زنی بد نیس 😃

راحت باشید شما هرجور دوست دارید فکر کنید.

دوستان عزیز، کسی اگه با این تاپیک مخش خورده لطفا بمن پیام نده چون بد برداشت کرده. من تا بحال سمت روابط قبل ازدواج نرفتم حتی به اصطلاح دوست اجتماعی! ازین به بعدش هم قصد تغییر مسیر ندارم. 

راحت شدید؟

البته خیلی تلاش میکنم درک کنم که افراد بخاطر زخم هایی که قبلا خوردن بدبین شدند و جهت اصلی حرفشون من نیستم. ایشالا که نسل بعدیمون بهتر با هم تا کنن.

راحت باشید شما هرجور دوست دارید فکر کنید. دوستان عزیز، کسی اگه با این تاپیک مخش خورده لطفا بمن پ ...

چ ربطی به زخم خوردن داره🤣🤣🤣 

شناختن مردا کار خیلی آسونیه

منم خیلی تلاش میکنم درک کنم یه مرد تو این فضای زنانه چیکار میکنه!