2777
2789
عنوان

دانشگاه برم یا نه؟! کمکم کنید 🥺

155 بازدید | 13 پست

من دانشگاه دولتی استانمون رشته جغرافیا قبول شدم ولی شبانه، دانشگاه معتبریه ولی خوابگاه کلا نمی‌دن حتی به روزانه ها چه برسه به من که شبانم!

راهمم خیلی دوره تقریبا یک ساعت و نیم از خونمون فاصله ست، اتوبوس و اینا هم نداریم

به خاطر همین بابام مخالفت کرد گفت نرو ولی الان یکم نرم شده، رفتیم دانشگاه سوال کردیم گفتن میتونم از بهمن برم

الان نمی‌دونم میارزه با این رشته اونم شبانه با این مسافت دانشگاه برم یا نه!

لطفاً نظرتون رو بگین برام مهمه اگه شما بودین میرفتین؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخون بیشتر برای رشته ی مشاوره، روانشناسی، چیزی . که بشه خودت دفتر مشاوره بزنی.

واقعا توان دوباره کنکور دادن و ندارم یا باید کلا بزارم کنار یا همینو برم نمی‌دونم چیکار کنم

به نظرتون میارزه هر روز این همه راهو برم و بیام فقط واسه اینکه مدرکی داشته باشم؟

اگر میتونی یه مهارت یاد بگیر ، بجای هزینه الکی 

مثلا طراحی لباس یا اپراتور لیزر یا ....

واقعا توان دوباره کنکور دادن و ندارم یا باید کلا بزارم کنار یا همینو برم نمی‌دونم چیکار کنم

چی بگم، از طرفی دانشگاه ممکنه با همسر ایندت اشنا بشی. 

من اگر بودم، بیشتر میخوندم ، فرق زن خانه دار و زن شاغل خیلی هست.