2777
2789
عنوان

نمیفهمم خدا ازم دقیقا چیرو میخواد:)

405 بازدید | 45 پست

ببینید من کلا آدمی نیستم که نماز بخونم مثلا همش میگفتم م ایرانی هستیم چرا باید بریم نماز عربی بخونیم اینا....ولی یه مدته درگیر یه مشکلی که خیلیم رو زندگیم تاثیر بد گذشته چند روز پیش یه خواب دیدم یکی از دوستام انگار بهم گفت نماز بخون و اینکه بگم من بچه که بودم نماز میخوندم وقتی نمازو قطع کردم یه خواب بد دیدم که راجب همین نماز بود الانم نیت کردم قرآن رو باز کردم همش نوشته بود نماز خون و زکات بده تا خدا ازت راضی باشه:)))خب سوال من اینه که چرا من؟چرا دوستام نماز نمیخونن و زندگیشون خوبه؟یعنی خدا فقط به من میگه نماز بخون؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا هرکسی رو که دوست داره تو همین دنیا راهنماییش میکنه تا به درجات بالا ( آجر آخرت : بهشت ) برسه 

و هرکسی رو که دوست نداره رها میکنه 

خدا خیلی دوست داره که داره با عالم خواب باهات حرف میزنه 

خدا 24 ساعت از شبانه روز رو بهت داده ، و بهت گفت 17 رکعت نماز بخون ، بنظرت عادلانه نیست که 1 ساعت از ۲۴ ساعت شبانه روز رو برای خدا صرف کنیم ؟🤗

من همیشه نماز میخوندم اما بقول معروف کاهلی میکردم و میزاشتم برا موقع قضا شدن . 

اما یک عزیز یک جمله بهم گفت ( گفت اذان ینی خدا داره صدات میزنه ) این جمله جوری منو تکون داد که حتی بازار بودم دیدم صدای اذان میاد رفتم مسجد ، به همراهم گفتم ، وقتی مامانت یا بابات صدات میزنن در هال انجام هرکاری که باشی ، میری جای پدر یا مادرت و حاجت اون هارو اجابت میکنی 

پس نباید به صدا زدن خدایی که مهربون تر از مادره ، بله بگیم 🙂😘

باید خوشحال باشی که انقد واسه خدا مهمی که همه جوره داره بهت میگه بیا سمتم من منتظرتم😍

بعد مثلا به خودم میگم اگه خدا هنوزم دوسم نداشته باشه چی یا اینکه همه اینا اتفاقی باشه بعد دلسرد میشم . من حتی خودمم خودمو دوس ندارم چه برسه به خدا:)

راستی بگممم من هر مشکلی برام پیش میاد حتی اگه خیلیم بزرگ و سخت باشه یهو انگار یه قدرتی پیدا میکنم که دیگه ازش نمیترسم بعد خودمم از خودم میترسم میگم تو همونی نبودی که دیشب تا صبح گریه کردی و میخواسی خودکشی کنی الان چجوری میگی درست میشه؟

بعد مثلا به خودم میگم اگه خدا هنوزم دوسم نداشته باشه چی یا اینکه همه اینا اتفاقی باشه بعد دلسرد میشم ...

هیچ چیزی تو این دنیا اتفاقی نیست ، 

ببین عزیزم شما اگه بدترین انسان دنیا هم باشی ، مادر و پدرت عاشقت هستن و هیچ وقت رهات نمیکنن 

هالا ببین خدایی که از مادر مهربان تره ، رهات میکنه ؟

خدا با پیامبر هاش از طریق حضرت جبرئیل صحبت می‌کرد،  اما نمیتونه برای ما جبرئیل رو بفرسته ، پس از استفاده از عالم خواب باهات حرف میزنه 🤗

نصف شب بیدار شو دو رکعت نماز توبه بخون ، برا خدا گریه کن، ناله کن ، زجه بزن ، دردودل کن ، گله کن ، شکایت  کن و .... 

از گناهانت توبه کن ، بعد ببین خدا عاشقت میشه ، خودت هم آرامش میگیری . از خدا بخواه لیاقت نماز خوندن و بنده‌گی خدارو کردن رو بهت بده 🤗

همه‌ی اینارو خودم انجام میدم 🙃 مخصوصا بخش دردودل و اشک و ناله و زاری 😅