2777
2789

به عنوان مثال ما از خانواده خیلی متوسط هستیم

خواهرم با یکی ازدواج کرد خوبه وضعشون بد نیس

بهش اصلا بها ندادن یلدایی اینا درست حسابی ندادن اصلا چیزخاصی خرید نکردن 

برا منم خداروشکر شوهرم منو لایق بهترین ها میدونه ولی برا منم انچنان کاری نکرردن خانواده شوعرم مثلا رفتم با شوهرم کلی خزید کردم برا یلدام یعنی شوهرم برا اولین یلداییم خرید کرد مهمون هامون که کم بود مادرشوهرم گفت واا کسی نبود ک تو مهمونی ما اون همه خزید کرده بودیم!!!یعنی برا من نه دنبال مهمون بودن خودشونو تو چشم کنن انگار تو عید قربانم که ننش مرد هیچی برام نیاورد حتی بعد چهلم مادرش!!

تو اینستا هم خوندم ی مزده نوشته بود داریم برا زن داداشم که پولدارن و دکتره بهترین یلدایی میبریم زنم که وضع متلیشون پایینه و با این امید که از ماتوقعی ندارن و ایراد نمیگیرن هیچی نبردیم حاالا زنم پیله کرده برا منم بیارید

منم میگم خانم جان اونا الن بلن مجبوریم اینجوری ببریم خانواده ت ک اینجور نیس چ طرز فکر ابلهانه ای

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🥴

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

احساس میکنم سنت کمه 

ولی شما هم الفاظت نشون از شخصیت بالا رو نمی‌ده !!! ن ن ش مرد !!!! عجب 

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا
احساس میکنم سنت کمه  ولی شما هم الفاظت نشون از شخصیت بالا رو نمی‌ده !!! ن ن ش مرد !!!! عجب&nbs ...

وای من دقیقا داشتم به همین فکر میکردم. 

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

وای من دقیقا داشتم به همین فکر میکردم. 

چون شما دنبال حاشیه و زیر بغل مارید کلا فک کنم تو نی نی سایت اکثرا ی عده خانوم خاله زنک حظور دارن وگرنه طبیعی نیس انقدر دنبال حاشیه و زیربغل مار بودن

برای همین میگن با هم سطح خودتون ازدواج کنید که از بالا بهتون نگاه نشه یا خودتون اینطوری برداشت نکنید که وضع ما پایینتره پس منو تحویل نگرفتن هر چند اینا وظیفه خود مرد هست که برای زنش خرید کنه احترام زنش و حفظ کنه و اونو بالا بکشه 

چون شما دنبال حاشیه و زیر بغل مارید کلا فک کنم تو نی نی سایت اکثرا ی عده خانوم خاله زنک حظور دارن وگ ...

خانمی که مدعی بالول و باشخصیت بودن هستی که دنبال زیربغل مار و خاله زنک نیستی، پس این بحثای خاله زنکیت واسه چیه که این کم اورد اون زیاد اورد؟! 

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "