2777
2789
ما میگم ننه عیبش چیه؟حتما باید بگم مادر عزیزش فوت کرد؟

کسی که از مردم اونجوری عیب هاشون رو میبینن و ی مسیله رو به بی لول بودن ربط میده حتما باید خودش خیلی سطح لول و شخصیتش بالا باشه ، بحث ی کلمه نیست کلا ی آدم با شخصیت بالا اون جمله رو بکار نمیبره !!!! اونم در مورد مادر کسی که غریبه نیست براش !!! با استفاده از هر کلمه ای سعی در تحقیر دیگران بخاطر اینکه از نظر اون بی لول و بی شخصیتن ، نمیکنه 

آدم با شخصیت بالا ، حرفشو مزه مزه می‌کنه حتی برای گفتن پشت سر طرفی که ازش دلخور !!! 

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانمی که مدعی بالول و باشخصیت بودن هستی که دنبال زیربغل مار و خاله زنک نیستی، پس این بحثای خاله زنکی ...

میگم نباید ب عروسا مطابق با موقعیت اجنماعیش و وضع ملیش بها داد نباید فرق گذاشت برا همشون باید ارزش گذاشت و بالا برد از بس دنبال حاشیه هستی متوجه پیامم نشدی کلا

عزیزم با دقت بخونید فکنم منظورش از ننه مادر بزرگ بود 

عزیزم بحث اون کلمه اول نیست 

اگر با دقت بخونید من کل جمله رو نقد کردم نه ی کلمه ک !!!!

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا
کسی که از مردم اونجوری عیب هاشون رو میبینن و ی مسیله رو به بی لول بودن ربط میده حتما باید خودش خیلی ...

برو بابا درس اخلاق نده 

برو سرکلاس ب دانش اموزات جمله بندی و لغت یاد بده الان زنگ املا و نگارش نیس

عزیزم بحث اون کلمه اول نیست  اگر با دقت بخونید من کل جمله رو نقد کردم نه ی کلمه ک !!!!

نمیخااد کسی که از کل جمله من دنبال ایراد میگرده خوشم نمیاد من منظورم ایراد گیری نبود من میگم ب همه عروسا اعم از موقعیت اجتماعی خوب و یا عروس وضع مالی پایین باید ب همشون ارزش یکسان بدیم تا دلشون نشکنه بعد تو دنبال ایراد از جمله منیm

خانمی که مدعی بالول و باشخصیت بودن هستی که دنبال زیربغل مار و خاله زنک نیستی، پس این بحثای خاله زنکی ...

گلم ، وقتی اصل صحبت من رو متوجه نشدن و زدن جاده خاکی ، ادامه بحث باعث اعصاب خوردی میشه ، ازش رد بشی 

نمیخااد کسی که از کل جمله من دنبال ایراد میگرده خوشم نمیاد من منظورم ایراد گیری نبود من میگم ب همه ع ...

قطعا متوجه شدم با شما بحثی نیست 

چون بنظرم یاد گرفتی فقط برای کارهای خودت دلیل و منطق بیاری که کسی ازت ایراد نگیره ولی برای بقیه نه !!! 

ریپلای نکن چون نمیخونم