2777
2789

گــاهـی گمان نمی کنی ولی خوب میشود

گــاهـی نمیشود، که نمیشود، که نمیشود…

گــه جور میشود خود آن بی مقدمه

گــه با دو صد مقدمه ناجور میشود...

گــاهـی هزار دوره دعا بی اجابت است

گــاهـی نگفته قرعه به نام تو میشود…

گــاهـی گدای گدایی و بخت با تو یار نیست

گــاهـی تمام شهر گدای تو میشود…

گــاهـی برای خنده دلم تنگ میشود

گــاهـی دلم تراشه ای از سنگ میشود…

گــاهـی تمام این آبی آسمان ما

یــکباره تیره گشته و بی رنگ میشود…

گــاهـی نفس به تیزی شمشیر میشود

از هــرچه زندگیست دلت سیر میشود…

گــویـی به خواب بود،جوانی مان گذشت

گــاهـی چه زود فرصتمان دیر میشود…

کــاری ندارم کجایی ، چه میکنی

بـی عـشق سر مکن که دلت پیر میشود….

عشق یعنی...
چه جالب منم دوسه شبه مدام این شعر رو میخونم کلا شعرهای قیصر امین پور رو خیلی دوست دارم خدا رحمتشون ک ...

بعد مدت ها اونقدر این شعر به دلم نشست که فوری تایپیکش کردم.

اصلا انگار داره زندگی ادم رو میگه

واقعا جذابه

عشق یعنی...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بعد مدت ها اونقدر این شعر به دلم نشست که فوری تایپیکش کردم. اصلا انگار داره زندگی ادم رو میگه و ...

[QUOTE=321688858]

من دوره دانشجوییم خیلی روانشناسی و...  میخوندم و کتاب شعر البته تنها کتابی که از اون دوران نگهداشتم کتاب آینه های ناگهان قیصر امین پور و دو سه تا رمان خارجیو  نمایشنامه هست انگار سلیقم به کل تغییر کرده اما شعرهای ایشون هنوز به دلم میشینه 

[QUOTE=321688858] من دوره دانشجوییم خیلی روانشناسی و...  میخوندم و کتاب شعر البته تنها کتابی ک ...

منم انصافی کم شعر به دلم می شینه.

بر عکس دوران دانشجویی من بجز کتب رشته ام، سراغ کتاب های تاریخی می رفتم.

رمان نمی خوندم چون می دونستم اکثرا حقیقت نداره ماجراشون (بجاش ترجیح می دادم فیلم هایی که بر اساس داستان واقعی ساخته شده رو ببینم)

بعدشم که کار و کار و کار.

الان هم دوران نبوغ در استراحت هست!

عشق یعنی...

جالبہ

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

سلام ببخشید

ی کاربری به من گفته شما وکیلین درسته؟میتونم چند تا سوال ازتون بپرسم اگه امکانش هست؟

ی من و ی دخترام/وزن فعلی ۶۸ هدف بعدی ۶۳ هدف آخر ۵۸   این رو ۱۴۰۱/۸/۵ می نویسم امیدوارم با خبر خوب بیام. دارای فوق لیسانس،دیپلم و دکترا دانشکده نی نی سایت هستم.  وزن:۵۸😍هر آدمی با کاراش لیاقتش رو فریاد میزنه

سلام بفرمائید

درمورد طلاق و این چیزا

اگر فرزند بخواد با پدر یا مادر باشه میتونه تصمیم بگیره؟تو هر سنی؟یا اینکه اجباریه چون شنیده بودم تا ی سنی باید پیش پدر باشن خواستم مطمئن بشم از این

شرایط و اینا اگه میشه درموردش بگید.

ی من و ی دخترام/وزن فعلی ۶۸ هدف بعدی ۶۳ هدف آخر ۵۸   این رو ۱۴۰۱/۸/۵ می نویسم امیدوارم با خبر خوب بیام. دارای فوق لیسانس،دیپلم و دکترا دانشکده نی نی سایت هستم.  وزن:۵۸😍هر آدمی با کاراش لیاقتش رو فریاد میزنه

درمورد طلاق و این چیزا اگر فرزند بخواد با پدر یا مادر باشه میتونه تصمیم بگیره؟تو هر سنی؟یا اینکه اج ...

فرزند تا 7 سالگی پیش مادر هست
بعد از اون اگر دختر باشه تا 9 سالگی پیش پدر و اگر پسر باشه تا 15 سالگی
دختر در سن 9 و پسر در سن 15 میتونه تصمیم بگیره که با کی میخواد بمونه

عشق یعنی...
فرزند تا 7 سالگی پیش مادر هست بعد از اون اگر دختر باشه تا 9 سالگی پیش پدر و اگر پسر باشه تا 15 سالگی ...

خیلی ممنون 

خیلی ممنون 

خواهش می کنم
البته اگر دو فرزند باشند؛ اگر سن و شرایط روحی شون ایجاب کنه و مثلا دختر هم باشند، امکانش هست که قاضی رو مجاب کرد واسه 2 سال جداشون نکنه از مادر.
یکم شرایطش پیچیده هست.

عشق یعنی...