2777
2789

خیلیا بهش گفتن دروغ میگیو و تو خواب دیدیو این حرفا حتی اسم سریال و زمان پخششم گفت...

الان تو فیلیمو تبلیغش رو دیدم دقیقا طبق صبحت های اون خانوم اسم سریال گناه فرشته هست و قراره دی ماه پخش بشه و شهاب حسینی هم همون‌طور که اون دختره گفته بود نقش وکیل داره....

خلاصه نتیجه اخلاقی کسیو الکی قضاوت نکنیم و بهش تهمت نزنیم.‌‌..

مخصوصا تو فضای نی نی سایت خیلی راحت به آدم انگ دروغگویی میزنن برای خود منم پیش اومده...

انگار اینجا از بدبختی هات بگی بیشتر باور میکنند تا از داشته ها و خوشبختی و موفقیت بگی میگن دروغه

دارم به هدفم میرسم با کالری شماری و سالم خوری و ورزش تونستم👍تو هم میتونی🙋🏻‍♀️وزن ابتدا ۱۱۰🤦🏻‍♀️وزن اکنون ۷۴🤷🏻‍♀️وزن هدف 67💃🏻قد ۱۷۶💪                             سایز ابتدا(۵۲)XXXXXXL🙄⌛️  سایز اکنون(۴2)XL💃🏻😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره یادمه که کاربرا گفتن عکس بذه و فلان

حالا من حتما اون سریال رو میبینم فقط بتونم اون دختره رو ببینم😁

اسم کاربریش یادته؟

دارم به هدفم میرسم با کالری شماری و سالم خوری و ورزش تونستم👍تو هم میتونی🙋🏻‍♀️وزن ابتدا ۱۱۰🤦🏻‍♀️وزن اکنون ۷۴🤷🏻‍♀️وزن هدف 67💃🏻قد ۱۷۶💪                             سایز ابتدا(۵۲)XXXXXXL🙄⌛️  سایز اکنون(۴2)XL💃🏻😍
اره یادمه من باور کردم حرفشو گفت خانم بازیگر هر چشش یه رنگه درست یادم نیس از پشت صحنه هم عکس داد ک

من تا آخر تاپیک نبودم و عکس ندیدم ولی خب تا عکس بده کلی صفحه رفت جلو و همه گفتن خواب دیدی خیر باشه

اره یادمه من باور کردم حرفشو گفت خانم بازیگر هر چشش یه رنگه درست یادم نیس از پشت صحنه هم عکس داد ک

این کاربریش یادت نیست؟