2777
2789

من خیلی به مادرشوهرم وابستگی عاطفی دارم چه کنم؟ هر موقع میرن مسافرت لحظه شماری میکنم برگردن. این بار دیگه راه خیلی دور و زمان طولانی هست واقعا دلم میخواد گریه کنم کاش میشد منم برم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خیلی دوست داشتم با مادرشوهر رفیق بودم اما اون حسود لجباز خودخواه یک دنده ست 

و فقط دخترش دوست داره از شوهر منم خوششون نمیاد با بی محبتی بهش افسرده ش کردن

فقط از خدا میخوام جواب کاراشون بگیرن

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....

مادر شوهر منم دو روزه رفته خونه دخترش ینی کاملا روز شماری میکنم برگرده 🥲

یه ماهی میمونه و واقعا سخت میگذره

قشنگ درک میکنم چی میگی

حالا من عاطفی دوسش دارما ، ولی بیشتر بخاطر بچم ناراحتم

وقتی پیش ماست همه چی رو رواله

❌لطفا لایک نکنید❌ممنونم ☺️ وِل کن جهان را ، قهوه ات یخ کرد ...☕️
نگران نباش گریت از خوشحالیه  فقط مغزت درک نکرده هنور

نه بابا جدی جدی دوستش دارم خیلی زیاد. پدرشوهرم برام قابل احترامه ولی احساس خاص عاطفی ندارم بهش. ولی مادرشوهرم خدایااا من واقعا وابستشم 😭😭😭

من خیلی دوست داشتم با مادرشوهر رفیق بودم اما اون حسود لجباز خودخواه یک دنده ست  و فقط دخترش دو ...

درک میکنم خیلی از مادرشوهرا همینجوری هستن متاسفانه. امیدوارم روابط بهتر بشه به زودی

درک میکنم خیلی از مادرشوهرا همینجوری هستن متاسفانه. امیدوارم روابط بهتر بشه به زودی

دیگ خوب نمیشه 12سال ریختشو تحمل میکنم الحمدلله ارتباطمون کمه

منتها خیلی نامردن خیلی

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....