2777
2789
عنوان

خانه ای از شن و مه

98 بازدید | 3 پست

مدتیه اخلاقت عوض شده می دونم که دوتا سیم کارت داری و  می دونم اون خانمی که چند وقت پیش زنگ زده بود، کی بود.می پرسی اینارو از کجا می دونم؟ فقط چشمات کافی بود  و گاهی گوشه های حروف و کناره های لبت ، نشونه و مدرک هم که تا دلت بخواد به جا می ذاری .

ولی من می خوام فقط تماشات کنم خودمو بزنم به کوچه های عمر چپ ،

می دونم اگه به روت بیارم کتمانت تا قسم هم پیش میره

من صبرم زیاده که ببینم روزگار می خواد باهات چی کار کنه گاهی غیر مستقیم بهت از عاقبت و زشتی کارت میگم به این امید که دوباره به من برگردی ،برات عطرهای خوشبوتری می زنم ،آرایشم رو غلیظ تر می کنم ،بیشتر می شینم پای صحبت مشاورها ،بیشتر به خودم میرسم .ولی از درون دارم خورده میشم .

.

تو خون  رگهام بودی حیف که اینو نفهمیدی .

ولی من هنوز نمی ذارم که آبروت پیش من  بره .زشتیهات رو می بینم و چشمام رو می بندم و باز هم به روت نمیارم ،

مادرم می گفت زن باید مثل لباس مرد باشه ،یارب روان ناصح من از تو شاد باد .

نصیحت مادرم رو مثل طلا آویزه گوشم کردم .

هنوز کسی نمی دونه تو با من چه کردی.

...

نصیحت مادرت دل بزرگی میخواد،از خودگذشتگی میخواد،صبوری میخواد .....خدا به زندگیت و قلبت آرامش بده انشاالله.

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.