2777
2789
عنوان

خوابم نمیبره صحبت کنیم ؟لطفا

207 بازدید | 32 پست

سلام خانوما تنهام، وخب دوستی هم ندارم 

خستم شده یکمم بغضیم نمیدونم چیکار کنم ...

امروز هم سرکار بودم امدم خونه مستقیم خوابیدم تا ۸شب فردا هم کلاس دارم باید ساعت۸ پاشم برم ولی نمیخوام بخوابم :)

سلین 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اهوم ،بخدا کلافه شدم تو خونه تنها سکوت ،سکوت مطلق ... هووفف خوبی شما 

دقیقا منم از همین خسته شدم از تنهایی از بیکاری

از صب تا شب تنهام تو خونه و بیکارم کاری ندارم ک انجام بدم و حس بی ارزشی و بی مصرفی میکنم حوصله ی هیچ چیز و هیچکسم ندارم دلم نمی‌خواد از خونه بیرون برم و کسیو ببینم ولی خب حوصلمم سر میره

اره منم از سرشب بغضی شدم ،گفتم برم دوش بگیرم‌شاید بهتر شدم شانسم آب رفت😐😂 

من خیلی وقت بود ک اینجوری نشده بودم تقریبا ۴ سالی میشه ک این حس سراغم نیومده بود ولی الان ی مدتیه دوباره برگشته و امشب فوران کرد 

دلم میخواد با یکی صحبت کنم اما کسی نیس ک بعدا همون حرفارو چوب نکنه تو سر خودم کسی نیس ک قضاوت نکنه کسی نیس ک خجالت میکشم و بهش بگم و...

البته اگ کسی ام بود نمی‌دونستم چ جوری باید حسمو بهش بگم نمیتونم کلمه های درست رو واسه بیان چیزای توی سرم پیدا کنم

دقیقا منم از همین خسته شدم از تنهایی از بیکاری از صب تا شب تنهام تو خونه و بیکارم کاری ندارم ک انجا ...

من بیرونم یعنی سرکارم ولی خب بازم اینقدر شلوغم که نمیتونم برسم به کارا ...ولی تنهام واسترس یه موضوع رو دارم کلافم کرده  چیزیم بروز نمیدم ..

یه کار خونگی راه بنداز همین شمع های دست ساز یا بافت فرشینه اینقدر اسونه که نگو و نپرس فروششم خوبه 

سلین