2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شوهرتون کجایی هست؟

کاتبا اسرار ایزد را رها کردم ولی زاهدا امشب دعایی کن من از خود برهم.                                                                       +پسر عموی نی نی یار 

تو جاده خراب شدیم امداد  اومد بهم گفت چراغ قوه بگیر شوهرمو فرستاد زیر ماشین تا خودش عیب یابی کنه  هی منو دستمالی میکرد هی عمدا دست میمالید رو باسنم تاریک بود میترسبدم به شوهرم بگم همدیگه رو بکشن وسط بیابون با بچه کوچیک شوهرم هیکلش ورزشیه و خیلی زور داره نیترسیدم بهش بگم خون به پاسه وای نگم چی کشیدم وقتی ماشینو درست کرد قدم به قدم بالا آوردم تا رسیدیم مقصد و رفتم زیر سرم از بس حالم بد شده بود 😭😭😭

مابعد هفت سال به اصرار زیاد شوهرم باند شدیم رفتیم شمال خونه ی خراب شده ی پدر شوهرم ۲روز موندیم اونجا چه موندی اینقدر بی احترامی کردن شوهرم حسابی ضایع شد برگشتنی اینقدر اعصابش خورد بود خیلی تند میومد ماشین واشار سوزاند زنگ زدیم به پدرشوهر که بیاد ماروببره خونه تا شوهرم ماشینو ببره تعمیرگاه گفت سوئیت بگیرید من نمیتونم بیام فکر کنم با دوتا بچه شهر غریب با ماشین خراب چقدر بدبختی کشیدیم تا درست شد برگشتیم خونه

خدایا گل پسرمنوخودت به حق آبروی خانم فاطمه الزهراشفابده 

اره عزیزما یه سری اول ازدواجمون ماشین داشت اون موقع ماشین مدل پایین خراب شد تویه شهر غریب خدایش مردم اون شهرعالی بودن امداد خودروبرامون مکانیک پیدا کرد مکانیک شب ماشین گذاشت تومغازه ماهم توهمون مغازش خابیدیم مسافربودیم بخاطریه کاری اون شهرانقدرادم خوبی بود حتی درمغازه هم قفل نکرد تا خودصبح استرس داشتم اتفاقی نیفته شرمندش یشیم