2777
2789
عنوان

ازدواج دختر ۱۴ ساله بخاطر پسر بازی

2781 بازدید | 27 پست

خانما ما یه اشنا داریم خانم خیلی خوبیه  چندین ساله ک  بخاطر بچه هاش با شوهر معتادش زندگی کرد تا جایی ک خبر دارم خیلی سختی کشیده و کتک ووو اما بخاطر بچه هاش مونده ۴ تا دختر داشت  دختراش هم خوشگل و ناز اما بخاطر پدرشون کسی میومد تحقیق میکرد و دیگه برنمیگشت  

تا  قسمت شد توی ۲ سال گذشته سه تا از دختراش ازدواج کردن با پسرای خوب وای وقتی هر سه ازدواج کردن خیلییی خوشحال شدیم حیف حیف اگه داداشام مجرد بودن  و سنشون مناسب دختراش بود صد درصد برای داداشام میگرفتمشون از بس ک دخترای با ادب و نازی هستن

خلاصه یه دختر موند ک حدود ۱۳ .۱۴ سالشه متاسفانه مثل بقیه دخترا نیست یه دختر با تیپ های جلف و پسر باز خیلی بیشتر از سنش میدونه  چند بار  اتفاقی خودمو شوهرم دیدمش ک به جا مدرسه سوار ماشین یه پسر میشه و محله کوچیکه  و شوهرمم از پسرای محل شنیده بود ک با این دخترن وو خلاصه تا چن روز پیش دختره رو دیدم ک با یه پسر تو ماشین بود منم دستشو گرفتم و به پسره حرف زدم و آوردمش  بردمش پیش مامانش و چیزی نگفتم اما مامانم شک کرده بود و میگفت راستشو بگو خلاصه منم غیر مستقیم بهش گفتم تا اینکه زنه شروع کرد درد و دل ک بار اولش نیست خواهراش هم چن بار مچشو گرفتن و هر کاری میکنیم درست نمیشه خواهراش هم همه دورن فقط این دختره هست با مامانش ک اونم سواد نداره ن دایی ن عمویی کسی رو ندارن پدرشون هم کاری بهشون نداره  خونه نمیاد خلاصه کسی نیست ک مواظب دختره باشه الان زنه میگفت سنش کمه اما بخاطر آبرو شده باید شوهرش بدم یه خواستگار داره  منم گفتم ن گناه داره ووو خیلی دلم میسوزه اخه چیکار باید کرد برای این زن بی کس و این دختر نادان

❤️کاربری دست سه نفره❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با بابای معتاد مگه پول اینکارا رو دارن 

اسی پول بده 

مگه نمیگه قصد کمک داره ساعتی مگه چقدر میشه ۱۰۰ تومان

اونم در ماه دو سه جلسه

کائنات در جهت خوشبختی من پیش میره آمین🤍💫                 ۱۴۰۴/۴/۴ 🌱🦋
راه حلش ازدواج نیست  چون دستش ازاد ترم میشه

همین خیلی ناراحتم به مامانش هم گفتم ک ازدواج راه حل نمیشه بخدا دارم سکته میکنم براش کسی نیست ک  مواظب این خانواده باشه جگرم داره میسوزه

❤️کاربری دست سه نفره❤️
ببخشید ولی شما خیلی فضولی که بچه رو کشوندی بردی پیش مامانش و آمارشو دادی 🙄.میتونستی به خودش بگی خیل ...

بچه رو چندین بار تو شرایط نامناسب دیدم و دیگران هم شنیدم  بچه ۱۳ ساله ک اینقدر جلوترداز سنشه با حرف منو تو درست نمیشه حتما باید خانواده ازش خبر داشت .. حالا شما هر طور دوس داری فکر کن

❤️کاربری دست سه نفره❤️

تنها کاری ک میتونین انجام بدین اینه که سرتون و بزارین رو گردن خودتون باشه

چیکار دارین اخه

احساس خفگی میکنم!!!!😔بغض گلویم را رها نمیکند🥺..                                                                                                                عه لباسمو برعکس پوشیدم فکر کردم عاشق شدم!!! هیچی اقا حله🖐🏻😎
بیخی حالا همینو اگه بذاریدش یه شوهر واسه خودش پیدا میکنه از مال خواهراش بهتر

تو محله به اون کوچیکی ک همه ازش خبر دارن چطور هر بار ک بحثشو میشنیدم میگفتم ن و میزدم تو حرفشون ک آبروی دختر رو نبرن . 

❤️کاربری دست سه نفره❤️